onsdag 18. juli 2018

Lady vegg 10 fargekart

LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling. Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.

Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! På sugende og porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder.


Overmalbar etter ca timer, brukstørr etter ca dager, og gjennomherdet etter ca uker. Våtrom Lady Aqua hvit base liter 56- per spa Kjøp. Kalkmaling lady minerals a-base 0.

Vi har utviklet et helt nytt fargekart med nøye utvalgte farger som passer perfekt til den populære betonglooken. HUMBLE YELLOW er en farge for de som lytter og er åpne for andres ideer og innspill. En diskret og sofistikert gultone som gir plass til andre aksenter uten selv å forsvinne i bakgrunnen. Den levende, mineralske. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo.


Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10.


LADY VEGG B-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl.


Lady Vegg påføres best med rull, men pensel og høytrykkssprøyte kan også benyttes. Dette er fargesjef Lisbeth Larsens personlige favoritt. Miljømerking: Lady Vegg er godkjent av Miljømerking Norge og tilfredsstiller kravene til miljømerkene Svanen og EU-blomsten. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge.


LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg 10. Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg