mandag 30. juli 2018

Herdins beis fargekart

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Beisen kommer i en rekke foreskjellige farger.


Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje.

Brukes til beising og lakkering i ett. Lakkbeis brukes på ubehandlet, slipt tre eller tidligere ulakkert tre. Fester godt på ulakkert tre og den er utmerket til møbelrenovering. Alle farger kan blandes med hverandre, bortsett fra hvit.


Du kan blanda alla färgerna, förutom den vita, med varandra för att få fram den nyans som du vill ha. Ekte beis kan også blandes ut i sprit, dette når en ren vannløsning ikke er tilstrekkelig for å få en bra innfarging. En pose gir 25-liter ferdig beis , avhengig av farge.


Store overflater kan være vanskelige å få jevne.

For at du skal rekke å fordele beisen jevnt før den tørker, må du arbeide systematisk med godt verktøy. Påfør rikelig med beis i lengderetningen og tørk bort overflødig beis med en svamp eller klut som ikke loer. Håndtering og lagring: Unngå håndtering som kan forårsake støv. Beholdere holdes lukket så lenge som mulig. Oppbevares i originalemballasjen.


Spennende interiørbeis med vannløselig fargestoff i pulverform som trenger inn i treet og gir en transparent farge. Fås tilpasset ulike treslag. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Herdins ekte beis må behandles etterpå med olje, voks eller lakk. Det er enkelt og morsomt å arbeide med Herdins beiser. Beising trinn for trinn. Lackbetsen finns i olika kulörer.


Du kan velge mellom fem ulike beisprodukter i en mengde ulike farger. Finn et fargekart og titt på de fargene du finner. Pure Nature Interiørbeis fargekart God smak fortjener det beste LADY.

Maling , beis , tjære, vaskemidler, sparkel. Jotun fargekart beis ute. Du kan kjøpe herdins lakkbeis 300ml hos Tapetshop. Med stort fargevalg og muligheten til å blande innbyrdes setter bare fantasien grenser. Ditt søk på herdins lakkbeis ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Herdins Ekte beis er en vannløselig pulverbeis, og den klassiske måten å beise på. HERDINS LAKKBEIS 7MAHOGNY 3L Ferdig beisløsning med lakk. For fargesetting av møbler listverk osv.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg