tirsdag 24. juli 2018

Hjerteknagger

Frakt og levering Forsendelsen av pakker skjer med Posten Norge, Bring og Post DK og koster 1kr. Leveringstid er 3-hverdager, medmindre noe annet er angitt på. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.


Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Drivved med påminnelseskilt og hjerteknagger !

Skiltet og knaggrekken for deg som vil minne alle om å trekke ned OG vaske seg på hendene! Perfect Home - Heidi Fredriksen. Nå har jeg fått opp noen søte hjerteknagger i zink (fra Bohus) over eplekassen min i gangen. Den er kanskje litt julete, men skal få henge fremme her allikevel! Bokklubbpris kr 29– Nr.


Lyktsett med hjertemønster og hank, stk. Lykter i metall med matt, hvit lakk. Sjarmerende hjerteknagger , stk.

Knagger produsert i hvitlakkert metalltråd. Jeg skjønner veldig godt at det beste form for rekreasjon :) Likte veldig godt de søte hjerteknagger i sink! Hjerteknagger - Søte? Føyer seg inn i rekka av ubrukte knagger. Servicet som vi bruker til daglig - Tror det heter TEMA.


DET VAR DET, den koselige. Vi har 1resultater for Gammel dør til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Kjøpt på HomeCottage i Sandefjor og kostet 4- pr.


På denne veggen skal jeg skru opp tallerkenhyllen min, under den skal det være en rekke med hjerteknagger (de samme som på den hvite hyllen som pappa har laget til meg, bare litt større) En gammel ostekasse til krydderet. Denne ble redde fra garasjen til pappa, han hadde skruere og spiker i den. Et par hjerteknagger fikk også plass og Sia engler. Lampa fikk endelig også se dagens lys etter å ha ligget i eska si siden jul. Rosa hjerteknagger til barnerommet!


Kommer i nettbutikken og. Herlige hjerteknagger i hvitt, grått eller sort.

Sendes til hele landet. I dag fikk jeg endelig hentet en gave som jeg vant hos Uglebo i høst, noen kjempefine ting fra Søstrene Grene. Om du ikke kjenner bloggen fra før, titt innom, den.


Og søte hjerteknagger i sink og hvitt. Du ser den prisen om du forstørrer opp bildet,. Stikkord er iallefall grå gulvfliser, hvitmalt perlestaff panel på veggene, kolonialskuffer (fra kjøkkeninnredning) som servantskap, to hvite vasker som står oppå trebenk og nostalgiske kraner.


Og velkommen til oss! Ha en ekstra flott dag og nyt solen! Her er det meldt sommervær, håper dere er like heldige! Mye flott om dere ser! Kom innom oss da vel!


Gjelder å utnytte plassen ved skråtaket! Vurderer å sove her inne. Fjerna barken på en vedkubbe , tegna på et hjerte som æ fresa ut ved å bruke drillen , da fikk det en ujevn og røff kant.


Deretter tok æ lokket fra ei ny.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg