torsdag 5. juli 2018

Jotun soverom

Se inspirerende bilder av soverom og velg de rette produktene. Farge og inspirasjon. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på soverommet.


Da vi fant tilbake til den, var valget enkelt. Den omfavner rommene og roer ned interiøret og er fantastisk god å leve i, forteller Jannicke, som driver Kollekted by sammen med Alessandro.

Rommet ligger nordvendt og med kun et vindu kan lyset være kaldt og blålig. Demring luner rommet og fremstår nøytral og fin, og best av alt er at den går til alt! Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Her har vi brukt Jotun sparkel for Grove underlag på alle veggene for å dekke til den gamle miljøstrien. Etterfulgt med Jotun Slettvegg for en glatt overflate og for å hindre evt.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.

Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Denne fargen kan være vanskelig å finne oppstrøk på i butikkene, så test gjerne fargen med en JOTUN fargeprøve Interiør!


Lun og fin på dette soverommet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. GOD NATTESØVN: Bruk Walls2Paint veggplater, og mal soverommet i en rolig og dus farge for å få en god og rolig søvn. Jotun har delt opp høstens fargekart i tre temaer som gjenspeiler tidens tendenser. I temaet Lush garden finner vi en spennende blågrønn-farge som egner seg godt til moderne hjem.


Og det er ofte soverommet det går hardest utover. I løpet av året har grønnfargen sneket seg innpå den populære blåfargen på soverommet , og resultatet er blågrønt.

Velg duse, beroligende nyanser som ikke forstyrrer nattesøvnen. Kalkmaling gir fargene et røffere og mer industrielt preg. Som denne varianten av trendblåfargen St.


Pauls Blue fra Jotun Lady Minerals. Delikat og romantisk, uten å bli for søt. MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av.


Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen. Mange ser sitt snitt til å pusse opp soverommet når det skjer små eller store endringer i livet - enten det er fordi barna har vokst fra barnerommet, dere har kjøpt et nytt hjem eller barna har blitt så store at de flytter hjemmefra.


I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg