tirsdag 24. juli 2018

Jotun lady fargekart

Jotun lady fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Inspirasjon når du skal male ute.


Fargenes tidløshet gir deg det beste utgangspunktet, og med. De varme, hvite tonene skaper en inviterende atmosfære, og. LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet. Global Colour Manager, Jotun.


LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge. LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute med de riktige fargene og konseptene. Hvert tema uttrykker individuelle tankesett og livsstiler – tre historier om personligheter, fortalt med farger: CALM, REFINED og RAW.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY ! LADY fargekart med lameller som viser ton-i-ton og vakre kontraster. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Sett sammen farger fra samme rad eller kolonne.


Den helt unike fargeopplevelsen får du med vår nye LADY Pure Color, som er enda mattere enn før, for å gi et mer eksklusivt utseende. Bruk fargene til å sette en stemning. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish! VAKKER, MATT OG ROBUST LADY Wonderwall har blitt enda mattere og lar fargene komme til sin rett.


LADY Pure Nature Interiørbeis og Jotun Panellakk. Bestill blant våre fargekart for innemilj. Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene.


Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Les mer om JOTUN Fargetrygghet. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Nye malingskvaliteter.


Jotun lady fargekart

Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


Dette er en svært populær mørkere grå tone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg