mandag 16. juli 2018

Henge opp rullegardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stoffet må festes til rullen slik at det er helt horisontalt, for ellers vil det ikke rulle rett opp ! Plasser så rullen inni bretten med den selvklebende stripen vendt oppover. Bruk begge hender, og rull gardinen opp til den øverste kanten på stoffet mens du holder den helt rett.

Hvit rullegardin er fin og diskré mot hvite vegger. Har du plass til å montere den bak en gardinstang, blir den nærmest usynlig. For et stramt og enkelt uttrykk kan du velge å ha rullegardinen alene i vinduet. Du kan også kombinere den med gardiner for å skjerme enda mer for lys, lune trekkfulle vinduer, eller rett og slett myke opp. For å skape illusjonene av at vinduet er midtstilt et annet sted enn der det er, kan du henge gardinstangen utover vinduskarmen på den ene siden.


For å få effekten av litt høyde under taket, kan du henge gardinstangen høyt over vinduet (nesten opp til taket). De enkleste metodene for å henge opp gardiner. Men rullegardin kan også være et fullgodt alternativ for vinduet, mener interiørdesigner Meldgaard.

Hvor synes dere det blir penest å henge opp rullegardiner? På eller over listen? Jeg ser at noen også monterer inne i vindusnisjen, men det er uaktuelt her, for da vil man ikke kunne åpne vinduet. I store vinduer med bred vinduskarm er det ofte greit å henge opp rullegardinene i selve karmen, men er det et lite vindu med smal vinduskarm, kan det være bedre å montere gardinen utenfor selve rammen, slik at du ikke dekker for lyset og tar opp vindusareal unødvendig. Alle gardinene fra Gotain sys med et multifunksjonelt bånd som gjør at du kan henge opp gardinene både på skinne og på gardinstang.


Når du har funnet ut hvilket oppheng du skal ha, se på tegningens piler hvilket punkt det skal måles fra (se tegning over). Mørkleggende rullegardin. Gjør soverommet mørkt og behagelig å sove i ved å henge opp tykke, mørke gardiner.


Våre mørkleggene rullegardiner gir en behagelig stemning ved å stenge lyset ute uten at gardinen dermed føles tung eller mørk. This feature is not available right now. Please try again later. Smarte og praktiske rullegardiner.


Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Solid fargegardiner hos Jotex. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Borge, Green Apple, INTAG, Tapethuset Gardiner demper romklang og gjør rommet lunere. Lange høyder virker best. Men hvordan skal de henge ? Det blir litt verre å henge opp gardiner i det nye huset, for der er det så mange skrå vindu, kanskje blir det bare panelgardiner der, opphenget har jeg ikke tenkt på enda. Huset blir ikke ferdig før utpå våren en gang, så vi har heldigvis god tid til finne ut av det.


Almøy anbefaler sidesjal i stoffbredde på hver side av de ytterste vinduene, for å myke opp rommet. Så mye stoff vil gjøre at sidegardinene får fylde og vil henge pent. Disse gardinene er ment for pynt og skal derfor ikke trekkes for.


Altså en kombinasjon med solavskjerming som for eksempel liftgardiner, og sidegardiner til dekor. Solskjerming med rullegardin er svært effektivt, og en av grunnene til at rullegardiner har vært populært i alle år. En rullegardin i stua hindrer at du får solen i øynene når du ser på TV, eller sitter foran PC-skjermen. På soverommet eller barnerommet sikrer den en god natts søvn ved å stoppe de forstyrrende solstrålene.


Spennstenger tar få minutter å henge opp , og du slipper skjemmende skruehull om du ikke ønsker gardiner i sommerhalvåret. Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Sveveplissé er monterte oppe og nede med wire.


Vi leverer også spesialbestilte plisségardiner etter dine mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg