torsdag 26. juli 2018

Jotun frostrøyk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

En lun og lys grålig tone, - perfekt for den som ønsker seg en varm helt lys farge på veggen. Den rødlige undertonen skaper varmen, mens det grålige preget gjør den dempet i uttrykket. En varm gråaktig hvit tone. Står godt til andre varme farger som lune gråtoner og varme rødtoner. Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå.


Mørke farger demper størrelsen på store hus. Frostrøyk er mørkere enn Bomull i så måte. Den er kanskje en av Norges mest attraktive husfarger for tiden.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Riktig fargegjengivelse oppnås ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor fargeblandesystem. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen.


Her er det bare å ta frem bringebærsaften og kanelbollene – og nyte sommeren. SE VÅRT UTEMALINGSUTVALG HER. Et godt fargevalg er essensielt for å trives i hjemmene våre.


Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter. Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. Visir oljegrunning optimal Huskeliste: skrape stålbørste rørepinne rull pensler. Ny fargevifte fra Jotun.


De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene.

Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. HARMONISKE INNTRYKK ER GODE Å KOMME HJEM TIL. Moderne og stilren arkitektur forsterkes ved bruk av diskret, grå nyanser.


I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Optimal Optiwhite har ekstremt lavt skittopptak og hindrer at smuss og skitt fester seg på overflaten. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge.


En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Skitt og begroing synes mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. Derfor er det en fryd å presentere denne gladnyheten, sier Kristian Sæther, brand manager i Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg