fredag 13. juli 2018

Copenhagen porselen

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Og gaver med historier er nettopp de vi husker, og som skiller seg ut i mengden.


Gjennom århundrer er porselen med de gjenkjennende riller blitt en del av den danske kulturarv, og anses for at være synonymt med dansk design av porselenskjennere verden over.

Musselmalt mega blått termokrus 2-pakn. Hvit Riflet forteller historien om kongelig porselen og håndverk i en minimalistisk og moderne stil. Hver porselensdel er et håndlaget kunstverk med en rik historie, og hver gang en porselensdel gis videre som gave starter en ny historie. En gave som vil skille seg ut i mengden og bli elsket for alltid.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. NOK til 85-NOK på auksjoner i denne. Påskeeggene er flotte vertinnegaver, eller som en liten overraskelse til den som samler.

I dag er det dekket med Stjerneriflet Jul på julebord over hele verden. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. I over 1år har Porsgrund Porselensfabrikk laget produkter i det fineste porselen.


Firmaet er nå en del av Royal Scandinavia sammen med Georg Jensen og er eiet av det danske investeringsfondet Axcel. I forbindelse med Axcels overtagelse av Kongelige Porselen ble Holmegaard Glasværk solgt fra og gikk. Reserver ditt Hotell i København online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Platinum-serien kan fint kombineres med produkter fra Royal Porcelains andre serier, som Angelina Platinum eller Extreme Platinum. Serien er produsert av Royal Porcelain, en av Norges største merkevarer innen serviser. Platinum er laget av benporselen, som er den aller fineste type porselen.


Dessverre er mye av porselen produsert i Thailand.

Veldig fristende å kjøpe elementer til middag, frokost eller lunsjbord. Flora Danica produseres fortsatt i Danmark. Helt fra begynnelsen bestemte Juliane Marie at alle porselensdeler fra Den Kongelige Porselensfabrikken skulle merkes med tre bølger på baksiden. Having been decorated in blue for several hundred years, White Fluted Half Lace was separated from its decoration and given a life of its own. Youthful but with character.


Serviset ønsker ikke å bli stuet bort i skap eller bare bli brukt en gang i blant, men stå på bordet både morgen, middag og kvelds. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Her finner du alt fra store tekopper til små espressokopper fra velkjente varemerker til gode priser. Abonner på vårt nyhetsbrev.


Bli med i vår vipklubb. Copenhagen serviett 50stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg