onsdag 25. juli 2018

Fattigmannssølv

Se på de lekre tingene i fattigmanssølv de har! Jeg får bare mer og mer sansen for det, spesielt det som er ordentlig gammelt. Nyproduksjoner er ofte fine, men noen ganger litt for blanke og spraglete.


Ting i fattigmannssølv er så fint å ha til pynt i vakre skap, synes jeg. De aller fleste hadde råd til å kjøpe det uansett hvilken samfunnsklasse de tilhørte.

Skål i fattigmannssølv , patinert og malt for hån for å ligne de gamle. Men hun kommer opp likevel #128522; Synes bare hun er. Nå er det jul på låven :) Kom gjerne innom! Ta kontak om du ønsker å. I den såkalte shabby chic stilen er slike gjenstander svært populære.


Man kan få tak i gamle gjenstander som er laget på denne måten, men det produseres også nye gjenstander som selges i ulike interiørbutikker. Her finner du vakre ting til kjøkkenet, dekorative engler og madonnaer og vakre lysestaker i fattigmannssølv (et must for den franske landstilen), vakre nostalgiske ting til badet, nydelige tekstiler med vakre detaljer, vakre velduftende lys, servietter, unike og vakre oppbevaringsesker, de vakreste franske kaminspeil, personlige skatter til. Så nydelig du pynter til jul, kuler i fattigmannssølv er en slager her også.

Og så har vi også en julekrybbe som må frem hvert år. Rart med det, jeg elsker jo å bytte ut pynten med nye ting hvert år, men prøver å holde enkelte ting hellig for ungenes skyld. Lysestaker og en bolle med dekor. Fattigmannssølv 1kr. Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og.


Passer både som vanlige taklamper, men også som vinduslamper nå i den mørke årstiden. Ledningen er tvunnet tøyledning i gullfarge. Fikk plutselig lyst til å selge litt mer! Håper dere finner noe dere liker.


CLORIS KRUKKE - FATTIGMANNSSØLV. Dekorkule i fattigmannssølv - Sølv, stor Fantastisk lekker dekorasjonskule som kan legges f. Veldig fin lampe :) Har nok ikke sett den på tilbu men hjemkjarehjem. Vet ikke om det kan passe?


Der er det på alt for tiden. Men da blir den jo ikke i fattigmannssølv. Det er jo vakkert :) Ha en fin helg!

I dag fant jeg en nydelig stake i fattigmannssølv. Jeg var jo på utkikk etter en til som kunne stå foran speilet jeg fikk. Denne er bare SÅ fin, og spesiell. Fransk skål i fattigmannssølv 1. GARASJE MED LEILIGHET: Ved å heve taket litt, fikk Sofia plass til en ekstra etasje på toppen av den gamle garasjen. Foran inngangsdøren har hun også laget en fin.


Søt og sjarmerende taklampe i fattigmannssølv og med vakker skjerm med harlekinmønster. Perfekt til et koselig hjem, der den vil gi mye stemning til f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg