tirsdag 31. juli 2018

Grått skinn

Grått skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er farget til en bestemt farge. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Laget i skinn med semsket finish.


Hempe på baksiden i tre farger. Hvit såle med brun kant. Overlær med pyntesømmer. Den har doble stretchbånd i sidene som gjør den lettere å ta på, og hempe på baksiden. Innersåle og fôr i skinn.


Skolest med spiss tupp. Du skal lete lenge etter mer behagelige klokkereimer enn reimer i semsket skinn. Denne reimen er laget av semsket, kvalitetsskinn fra kalv på oversiden, og svart. Nydelig skulderveske i semsket skinn. Frontlomme med glidelås og hovedrommet til vesken lukkes med glidelås.


Grått skinn

Vesken har en innerlomme med glidelås og justerbar. Om du foretrekker imitert skinn vil dette naturligvis gi den samme gode følelsen og looken som ekte skinn. Hos oss kan du velge mellom ekte lammeskinn og imitert lammeskinn. Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder.


Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Sofa er vår spesialitet. Finn sofaen som møter dine behov i vårt brede utvalg. Eksklusivt teppe med lapper av kuskinn i assorterte farger fra lys grått til mørkebrunt.


Vi tilbyr hjemkjøring og gratis utlån av tilhenger. Et pent forkle i fargen Grey. Et fantastisk kvalitetsforkle som passer perfekt å gi bort som gave. Beskrivelse Lekker designer stol, hvor sete og rygg er trukket i brunt skinn , ben av grått stål.


Hx Dx B49cm – Ca. QUDO, Armbånd i grått skinn og kulelås. Behagelig og stilren kontorsofa med høy kvalitet og slitesterkt materiale. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


Grått skinn

Dansk design i mykt slitesterkt skinn , lys grå farge. Skinnarmbånd fra QUDO. Stolene er svært lite brukt, og har ingen slitemerker. Kommer fra dyr - og røykfritt hjem.


De har en helt super sittecomfort, og kan brukes både som suppleringsstoler eller samlet som en sittegruppe. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Velg mellom bøffellærlook, kraftig lærlook og vanlig lærlook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg