onsdag 4. juli 2018

Lady pure color

Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Les tester og omtaler før du kjøper. Se interiørarkitektens respons når hun fikk testet den nye malingen.


Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene.

Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. Malingen skaper en behagelig atmosfære. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere.


Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Hvorfor ikke teste ut din egen kreativitet? På dette bildet rammes den høye stigen inn med en vannrett linje.


Dette er malingen for deg som ønsker et perfekt. Det handler om det naturlig vakre.

Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier. I vår verden overføres. Denne veggmalingen gir en unik fargeopplevelse og har et flott supermatt uttrykk. I tillegg har malingen en høy slitestyrke og en rengjøringsvennlig overflate, slik at dine vegger vil holde seg flotte i lang tid. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet.


Unik fargegjengivelse gir et sobert og sanselig uttrykk. Dekkgaranti på to strøk. The Norwegian EPD Foundation P. Invoice: Electronic invoice (EHF) to. Jotuns vakreste maling noensinne har blitt enda vakrere, med supermatt ekslusivt utseende og unik fargeopplevelse. En utfordring med matt maling, er at det kan være vanskelig å fjerne søl og flekker fra veggen.


De matte veggene har nemlig en tendens til å bli blankpolerte der hvor du har prøvd å vaske. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Jotun. Den vakreste veggmalingen noensinne som gir en unik, vakker fargeopplevelse.


Den helt matte overflaten gjør at fargene. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge.

LADY Pure Color er den matteste, mens LADY Balance er den luktsvake. Med vår erfaring og med autoriserte konsulenter og montører kan du føle deg trygg gjennom hele prosessen. Ta kontakt for en hyggelig og kostnadsfri befaring hjemme hos deg. Lady Wonderwall Silkematt. Torget Til salgs Hage, oppussing og hus Byggevarer og oppussing Tapet og maling.


Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg