mandag 30. juli 2018

Jotun bunnstoff

For å velge riktig bunnstoff for din båt og ditt bruk er det viktig å ta hensyn til båttype, bruksfrekvens, hastighet, geografisk plassering, eksisterende bunnstoff , om båten ofte transporteres på henger samt miljø og lovreguleringer. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog. Velg riktig bunnstoff for din båt. Det er viktig å velge et bunnstoff som passer til det øvrige malingsystemet på båten.


Ja, NonStop Supreme kan males på stort sett alle typer bunnstoff.

For vedlikehold holder det med et strøk annethvert år. Er du usikker på hvilket bunnstoff båten har fra før av, kan du enkelt sjekke dette ved å gni fingrene på båten (overflaten må være fuktig). Hardt bunnstoff vil ikke kritte. Får du farge på fingrene, er det mest sannsynlig benyttet selvpolerende bunnstoff tidligere. Våtslip båten dersom bunnstoffet er i dårlig stand.


Mekk fører et stort utvalg bunnstoff. Stort utvalg og rask levering. Med et hardt bunnstoff er malingsfilmen like tykk gjennom hele sesongen, noe som gjør den mer robust mot slitasje hvis man f.

Harde bunnstoff kritter ikke. Med et selvpolerende bunnstoff trenger du kun å spyle båten med høytrykkspyler etter endt sesong eller før et nytt malingsstrøk påføres. Jotun bunnstoff til bra priser.


JOTUN HULL PERFORMANCE SYSTEM Motorstøy ga bedre bunnstoff for skip. Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Selvpolerende JOTUN NONSTOP II.


Meget effektivt selvpolerende bunnstoff. Brukes på alle fartsområder. Bruksområde: For alle typer båter som ønsker et veldig godt resultat.


Bare fargene hvit og grå kan brukes på aluminiumsskrog. Kan overmales på de fleste bunnstoff på markedet, både harde og selvpolerende. Ikke på teflonbasert maling.


Inneholder kobber, og kan derfor ikke males på aluminiumsdrev og aluminiumspropeller. Les først etikett og produktinformasjon. Ingen skraping,sliping eller pussing.


Kommer i seks farger, men bare hvit og grå er egnet for aluminiumskrog.

På min år gamle scand ligger det bunnstoff fra tidenes begynnelse. Har vært et ordentlig herk, har prøvd metoden med vanlig håndskrape i kulda. Fungerer, men er tungt, og man blir møkka ned med gammelt, irriterende bunnstoff.


På sjøen for alle fikk jeg kjøpt bunnstoff fjerner fra Undri (natur produkt). Den unike bindemiddelkombinasjonen sørger for en aktiv overflate som fornyes kontinuerlig. Med Nonstop Supreme blir det mer tid til overs til å nyte båtlivet.


Produkter: Bunnstoff og skipsmalinger. Avansert korrosjonsbeskyttelse for industri og offshore.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg