tirsdag 10. juli 2018

Heftgrunn med kvistlakk

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid.


Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett.

Den kan brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt. Heftgrunn kan brukes på tidligere malte og lakkerte flater.


På vanskelige overflater, som plast, kobberrør og blanklakkerte overflater bør du alltid grunne med spesialgrunninger for å få bedre vedheft, fortsetter han. Hvorvidt du må grunne bestemmes til syvende og sist av malingsystemet. Reduserer til og med risikoen for kvistgjennomslag og kan brukes i stedet for kvistlakk.


Kan overmales med alle malingstyper.

Ettersom malingen er fremstilt på isoparafin har den også fordelen av å være så godt som luktfri. Vannbasert kvistlakk til vannbasert produkter og oljebasert kvistlakk til oljebasert produkter. Og påfør kvistlakk strøk før du grunner.


Da må du ha oljebaset heftgrunn på istedet Og grunning og kvistlakk i ett anbefales ikke. Om jeg vil anbefale det, er en annen sak. Men har du først bestemt deg for å droppe kvistlakk , bruk i det minste en go oljebasert grunning! Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Sperregrunnen er ypperlig å bruke til å motvirke kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer.


Nytt panel må først behandles med kvistlakk. Kvist- og sperregrunn. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag. Stoffet misfarger malingen, og det blir mørke skjolder. I noen tilfeller pipler det ut en dråpe harpiks fra kvisten.


En god forbehandling med kvistlakk hindrer at dette skjer. Furu har mer kvae enn gran. Glem heller ikke kvistlakk når du maler ubehandlet tre, Så slipper du skjoldete panel.

Jotun Sens får bunnkarakter. Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk , på nytt og gammelt underlag. Siden du ikke liker glans, ville jeg gått for 20glans. Når det gjelder maling av ubehandlet panel, kan man enten legge to-tre ganger kvistlakk på kvist før man grunner, eller eventuelt bruke en sperregrunning.


Sperregrunning er et alternativ hvis panelet har veldig mye kvist, men man må kjøre to fyldige strøk med denne for å få isoleringseffekten, sier Sørensen. JOTUN KVIST- OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg