torsdag 26. juli 2018

Greige stue

Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Greige gir et varmere uttrykk enn grått men kjøligere enn beige. Kort forklart har den de beste egenskapene til både grått og beige og er den perfekte bakgrunnsfargen til et lunt hjem.


Greige er en farge som har ligget på radaren vår de siste 5-årene. Vi har sett at det er en farge som sakte men sikkert kommer som en sterk utfordrer til både hvitt og grått. Lar oss påvirke av trendy interiørmerker - For meg er dette Ferm Living- fargen over alle, forklarer Grøvle om fenomenet Greige. Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden.


De såkalte greige muldvarptonene har ofte stor andel rødt og sort i seg og vil oppleves noe kjøligere enn de gråbeige som har noe mer gult enn rødt i seg.

I tillegg har vi jo også de blåkaktige gråtonene, altså som har blått i seg og dermed opptrer som kjølige. I stuen hjemme hos Lykke er veggene malt med Simplicity Greige. Fargen er helt fantastisk og stuen min er mye koseligere nå. Tidligere opplevde jeg at rommet var litt for lyst, men nå er det helt perfekt sier Lykke.


En mørk gråbeige tone ( greige ) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått. De greige fargene vil få et rosa skjær, mens de nøytrale grå vil vippe mot blålilla. Noen lever fint med det, – andre opplever det som frustrerende. Her på LADY bloggen kan du finne mange gode råd om flotte fargekombinasjoner, – jeg anbefaler dere å lese noen av våre tidligere fargesaker for nyttig input rundt hver enkelt farge.


Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Vi har hvit stue , ikke kritthvit, vet ikke hva fargen heter da det ikke var vi som malte men er litt gulskjær. Vi har en liten stue så er fornøyd med det, ville ikke hatt en mørkere stue for da hadde nok rommet følt mindre. Ville ikke hatt en kaldere farge heller.


Om dere har en stor stue så syns jeg at dette ikke har noe å si. Altså, vil vi virkelig ha kaffe latten opp på veggen igjen? Terrakotta, cognacfarget skinn og keramikk i varme 70-tallsfarger holder stan og passer perfekt til varmere veggfarger.

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Passer svært godt til våre spisestuestoler i greige.


Fyllet i sete- og ryggputen er nøye utvalgt med tanke på komfort og varighet. Se flere produkter fra kolleksjonen LOUIS. Vedlikehold: Vårt brede utvalg av tekstiler er omhyggelig utvalgt basert på strenge kvalitetskrav, med fokus på brukervennlighet i forhold til rengjøring og. Ceppo Di Gre er en blå grå sedimentær stein som med denne serien har blitt gjenskapt nøyaktig som originalen.


Man har klart å gjengi naturlige. Siste paletten vi var innom var denne i grønntoner. Da ville vi i så fall ha valgt klassisk hvit på alle lister i taket, dørkarmer, dører og radiatorer. I biblioteket ville vi hatt pale green, green leaf på stue nummer og washed linen eller antikkgrå blandet med hvit på spisestue. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i. Dette er veldig lyse og solrike rom (som ligger mot syd-vest) og fargen er også Ganske lys, men allikevel tilstrekkelig mørk for å fremheve alle fine kritthvite tak- og gulvlister. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Produsenten RBI Interiør har hyret inn interiørstylist Signe Schineller til å sette sammen en tidsriktig fargepalett, og resultatet er nye farger som spenner fra duse pasteller, grått og greige til kulørsterke blå eller oransje farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg