mandag 25. juni 2018

Hennie interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Lysestaker, lykter og pynt. Trender er faktisk en minimal.


Interiør er en estetisk, stilsikker og inspirerende praktbok for alle som er opptatt av interiør , design og arkitektur.

Interiørarkitekt Helene Hennie er Norges mest anerkjente designer, og boken viser hennes arbeider, hva hun er opptatt av og hennes måte å tenke interiør på. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. Pris kr 5(spar kr 75). Hennie interiør (Innbundet) av forfatter Helene Forbes Hennie.


To kvinner i interiør Vareutvalget speiler aktuelle trender, sesonger og utstillinger som vises. Hos oss kan du finne gaver til både store og små anledninger i ulike prisklasser. Boka tar oss med til fjøen, feriehus i Spania, hytter og leiligheter på fjellet, byleiligheter og bolighus.


Før kr 59- Nå kun kr 29- fraktfritt tilsendt.

Boken er delt inn i årstider og presenterer smakfulle skandinaviske interiør. Boken viser hva hun er opptatt av og hennes måte å tenke interiør på. Jeg er utrolig stolt.


Ukens godbit for min del er praktboken Hennie Interiør ! Veldig fornøyd med at jeg fant den til sterkt nedsatt pris :) Boken er ikke ny, men fortsatt like aktuell når det gjelder møbeldesigner Helene Hennies og Slettvolls stil. For boligstyling prises det meste som pakker, ofte med eiendomsmeglere som mellomled sier Trude Dehlen hos Wow Interiør Design. Grovt sett vil et standardoppdrag, fullt stylet, koste fra rundt 7. Hennie malte graffiti under kunstnernavnene Mikro og Ceel.


De fikk begge erstatningsdommer og betinget fengsel. Hennie ble utstøtt av miljøet som var av den oppfatning at han tystet på kameratene sine. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Get without the ads. Skip trial month free.


Resultatet er blitt et tidløst og klassisk interiør uten noen form for skurr i det visuelle landskapet. Christian leverer det ypperste av designmøbler og Helene har designet interiøret i flere av byens mest fasjonable adresser. Aksel Hennie blir litt blyg når KK. Stell pent med peisen 27.


På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg