mandag 25. juni 2018

Drywood jernia

Drywood jernia

Sammenlign pris med oss! BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Miljøvennlig, god dekkevne og motstandsdyktig mot svertesopp. DRYWOOD MESTERENS HUSMALING 10L, HVIT Dekkende maling til alle nye, tidligere malte eller beisede overflater. Vi bruker cookies til å gi deg den beste opplevelsen.


Ved å fortsette å bruke nettsiden, aksepterer du dette. Svært værbestandig Alkydbasert (oljebasert) som er løst opp 1 i vann Brukes på metall, uhøvlet, trykkimpregnerte, plastbelagte underlag samt mur Metall må grunnes med metallgrunning Motstandsdyktig mot svertesopp Volu9L Når du bestiller maling vil denne blandes når du. Så dette er ikke akkurat unikt for Drywood.


Vi er stolte over vårt utvalg innen utendørsmaling som holder år etter år. La oss hjelpe deg med å finne riktig maling, terrassebeis eller treolje – enten det. Finn de beste prisene på nettet.


Mesterens husmaling Maling med en unik værbestandighet der alkyd (olje) er løst 1 opp i vann. Beskytt huset mot skadelig svertesopp, garantert kvalitet i hvert strøk! Drywood - drywood , snøfres service, maling, saks.


De fleste av behovene for kjøkkenutstyr finnes i butikken. Den aller beste kvaliteten på begge områder! Spander på deg skikkelig kost også.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Jernia har et rikholdig utvalg. Alle operasjoner blir integrert i Teknos Norge-virksomheten i Spikkestad. Vi hjelper deg å lykkes hjemme. Hos oss finner du alt fra verktøy og maling til bakeredskap og kasseroller.


Vi sliper kniver og vi filer nøkler. Vi har sesong produkter som griller, gressklippere og høytrykkspylere. Og gaver som varer både til brudeparet og jubilanten. Er tiden inne for å male huset? Selskapet har utviklet seg positivt helt til i dag, og dagens omsetning ligger like under millioner kroner.


I dag distribueres malingene via et økende antall forhandlere og profesjonelle malere. Vi fører produkter fra en rekke kjente produsenter og har i tillegg agentur for den unike DRYWOOD malingen. Den avgjørende forskjellen på DRYWOOD maling er at den inneholder fete alkydharpikser som er 1 løst i vann. THERMOS TERMOS LIGHT AND COMPACT 35L.


Den er veldig motstandsdyktig mot svertesopp. All operations will be integrated to Teknos Norway business in Spikkestad. Er du eller dine barn aktive i en klubb, forening, lag eller korps som baserer seg på frivillig innsats?


Kom gjerne innom for demo. Tapet, maling, gulvbelegg, bil og båt er våre ekspertområder på Malerstua. Vi fører Norges ledende produsenter, som Jotun, Nordsjø, Tjæralin og Gjøco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg