mandag 18. juni 2018

Carnaubavoks

Ofte vil voksen blive blandet op med andre produkter for at skabe den rette konsistens, bl. Palmerne vokserkun naturligt i det nordøstlige brasilien. Kvalitetsprodukter fra kjente leverandører. Førsteklasses carnaubavoks ! Karnaubavoks er meget vannavvisende og harskner ikke.


Gir en utrolig glans og en fantastisk flott wet-look!

Gustavsen AS feirer 15-års jubileum i år! Vi feirer år i år og vil gi deg som kunde flere gode tilbud i vår nettbutikk. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Brukes til etterbehandling av lakkerte, oljede eller voksede møbler. Voksen fukter og beskytter alle typer treverk. Fremhever treets naturlige farge og glød samtidig som den beskytter mot uttørking.


Gratis levering ved kjøp over kr 2. Meget anvendelig til store flater.

Garasjetid har alt du trenger til skinnende blank bil og viser deg hvordan du gjør det. Bedste resultat opnåes. Hör av dig till vår kundservice som gärna hjälper dig och svarar på dina frågor. Lettarbeidet sprayvoks for enkel voksing på tørr eller våt bil.


Gir utrolig glans og beskytter lakken raskt. Med en tropisk søt duft. Profesjonelle produkter til bilpleie, direkte fra importør. Fantastiske produkter til rimelige priser og alltid rask levering.


Leif Augustin i Alanor har en relativt enkel løsning på knirkeproblem i trapper. Målet er å begrense friksjon og bevegelse. CARNAUBAVOKS - for optimal beskyttelse og glans! Inneholder en avansert blanding av oljer og harde vokser, som er utrolig motstandsdyktige mot de fleste forurensinger. Påføres kun på rene flater som er behandlet med DIAMANT rubber eller DIAMANT polish.


Smøres på med en myk klut - la tørke - tørk av - ferdig! Den er tilpasset lejlighedsvise oversvømmelser, tørkeperioder og højt saltindhold i jorden. Ved floden Parnaiba findes den sammen med bl. Licania rigida, Geoffroea striata og forskellige arter af Kaktus-familien.


Cloetta juleskum Cloetta er kjent for sitt deilige juleskum - og de søte, rosa nissene er en stor favoritt hos veldig mange i julen.

Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper. Beregnet for innendørs bruk. Carnauba Car Wax 500ml : Voks og polish hos thansen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg