onsdag 13. juni 2018

Fliser nettbutikk

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Hælspore, urolige ben, fotsopp, hallux valgus, benhinnebetennelse? Rask levering - dagers åpnet kjøp.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Store fliser kan få et lite rom til å virke større. Små fliser finnes helt ned i mosaikkform med bittesmå fliser. De er gode å bruke til buede hjørner, former, border og dekorasjon.


Avlange fliser kan gi illusjon av større takhøyde i et rom med lavt under taket. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. Norges største utvalg av lagerførte fliser.


Satina exclusive black edition fast felt og dør med hengsler.

Mange velger også å bruke historiske fliser i drivhus, på balkong, veranda med overbygg eller på hytta. Dette er vakre tidløse fliser som aldri går av moten. Før i tiden her i Norge ble marokkanske fliser brukt mye i gamle bygninger, spesielt i de større byene, derfor er de ofte kalt historiske fliser.


Right Price Tiles har butikker rundt om i landet. Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør.


Klikk her for å se utvalget vårt. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Når det kommer til gulvbelegg, er fliser et populært førstevalg hos mange. Helt siden sivilisasjonens og arkitekturens spede begynnelse, har det blitt lagt fliser i alt fra private hjem til offentlige plasser.


I begynnelsen var det kun de rike som kunne ta seg råd til et slikt gulvbelegg. Spesielt utviklede bor for tørrboring av harde fliser og steintøy.

Brukes enkelt med vanlig drill eller batteridrill, uten slag eller hammerfunksjon. Fliser er med på å gjøre boligen både stilfull og trendy. Kombinasjonsmulighetene er mange, og det er kun fantasien som setter grenser for hva som kan la seg gjøre.


Om du ønsker fliser til ditt kjøkken, entré, allrom, bad eller noe helt annet, har du hos Flottegulve. Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken, ba vaskerom og gang. Flisene er selvklebende, enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim.


Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv! Kjøper dere fliser , VVS og baderomsmøbler hos oss, tilbyr vi formidling av firmaer som har bad og flislegging som spesialfelt. Modena Flisgiganten har års erfaring med bad og fliser og norges beste baderomsdesignere på laget.


Vi formidler drømmer til virkelighet! I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg