tirsdag 5. juni 2018

Europris bilderamme

Fraktfritt over 3kr. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.

Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk.


Ram inn minnene dine. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.

Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Rammer til bildene dine. Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Eller passer det bedre med en sober sort eller en trendy hvit ramme? Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Kanskje du heller vil ha en enkel, brun og blankfernissert treramme som overlater fokuset til bildet ditt og ikke til rammen? Alle våre rammer holder høy kvalitet.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.

Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Sammenlign priser på Digitale fotorammer. Finn tilbud på produkter fra Intenso, Hama, Braun Photo Technik og mye mer. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder.


Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. I Elite Foto-butikkene finner du et stort utvalg rammer i ulike farger og størrelser. Vi har også et rammeverksted som lager rammer på mål.


Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Fin ramme til en gunstig pris. Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg på noen måte vil anbefale dem - tvert imot.


Billige rammer har ofte fargestikk (blått) i glasset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg