torsdag 7. juni 2018

Cognac glass uten stett

Lekre cognacglass for restaurant. Hva skjuler seg bak trenden? Gode priser og rask levering! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Har du planer om å kjøpe glass for å gi bort som gave, så kan vi bekreftet at glasset egner seg til akevitt, portvin, sherry og snaps også. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Cognac glass , ubrukt. Norsk produsert, Fossheim. I tillegg stk reserve med hvit stett.

Om du leter etter cognacglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Den myke, buede kanten på cognacglasset gjør det behagelig å drikke av. Serien er komplett og inneholder glass til forskjellige viner, vann og cognac samt snaps og øl – med og uten stett. En unik gaveidé til en spesiell anledning.


Se alle våre rødvinsglass og hvitvinsglass i forskjellige former og fasonger på ikea. De har andre cognac - glass på IKEA også, som jeg kjøpte på IKEA Furuset. De var uten stett og kjempefine! Husker ikke hvor mye de kostet, men ikke dyrt.


Vinglassene er laget i blyfritt glass som kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det at glassene er uten stett gjør de samtidig meget enklere å vaske både i maskin og i oppvaskkummen. Hvilke Bruksområder har Riedel Vinglass Uten Stett ? Riedel O-Serie er ikke ment å erstatte vinglassene med stett som benyttes i finere anledninger. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Hans forkjærlighet for dreide og feminine former går igjen i serien.


Stetten tåler 30kg trykk, og overlever temperatursjokk på 60°C differanse! Flotte hadeland cognac glass stk. Det er to forskjellige fot på glassene.

Ett glass for cognac ,. Før du tar den store utrenskningen i vitrineskapet - det er selvfølgelig ingen skam å servere akevitt slik svenskene og danskene gjør det om du føler for det. Du kan også fint bruke snapseglass, de små, rette uten stett. Glass som passer til alt. Disse egner seg imidlertid best til lysere og mer ukomplisert akevitt, som gjerne serveres kald. En innbydende drink med riktig garnityr er alltid populert å servere.


Derfor er det viktig å velge riktig glass til drikkevarene. Hold alltid glasset i stetten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg