torsdag 28. juni 2018

Lage skohylle selv

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her. Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Oppbevaring til lave priser. Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her!


Du kan variere både antall og bredde på hyllene. Syv flotte hyller du greier å lage selv Vi får aldri nok hylleplass. Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Skoskapet er enkelt å lage selv.


Lage skohylle selv

Dessuten er møbelet dekorativt når skoene er pent plassert på hyllen. Noen som vet hvordan jeg kan lage en liten men praktisk skohylle å oppbevare sko i? Har bare hvit maling (eller lys lys lys beige) og det virker som ris til egen bak å ha hvit skohylle fremfor trefarger. Er ikke så innmari praktisk anlagt,men dette virker såpass enkelt at jeg kan mekke det selv. Optimist,kanskje) Men 2x plankebiter med tre fire lister over med mellomrom i mellom. I den følgende artikkelen, tar vi en titt på geniale ideer for å lage skohyller hjemme.


Vi skal vise deg at du ikke trenger mye materiale, trinnene er veldig enkle, og det blir gjort på kort tid. Noen ting å huske på før du skal lage skohyller. Skoene bør være et passende sted. Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet.


De fås kjøpt i forskjellige lengder og bredder og kan lett kappes til. Ved å bruke hobbyplater slipper man å finpusse og gjøre så mye med selve platen, fordi de allerede er fine og klare til bruk. På den måten får du utbytte av de kvadratmeterne under skråveggen, som i utgangspunktet ikke blir noe særlig brukt, da plassen er vanskelig å utnytte.


Men med en gjør det selv -hylle, kan du enkelt få større utbytte av de vanskelige kvadratmeterne. Bygg hylle selv i kryssfinér. Kryssfinér er et opplagt materiale til en bygg selv -hylle.


Lage skohylle selv

Når du lager hyllene selv kan du også velge form og størrelse. Du kan lage flere hyller og sette de sammen til eget mønster. FRIHET: Med hobbyplater kan du lage den formen du selv ønsker på hyllen.


Lag en form og bygg på med flere former etter hvert som du trenger med hylleplass. Våre DIY-prosjekter kan definitivt hjelpe deg. De viser hvordan man får en Skohylle kan bygge seg selv , er billig og lett å tinker. I tillegg er de skreddersydde og designet for å dekke dine behov. Hvis du elsker dine høye hæler, legg dem ut!


Fant ut at det var like raskt å lage selv som å lete etter et i riktig størrelse i butikkene. Skal få et par lag maling også. I, for one, like roman. Tips: skohylle av kasser – Bruk gamle fruktkasser til å lage en praktisk og sjarmerende skohylle i gangen. Tenk flerfunksjonelt når du skal lage et møbel som passer i gangen.


Tenk gjennom familiens behov og hva dere gjør i gangen. Slik kan du få orden i gangen ved hjelp av paller på 1-2-3. Her kan du se hvordan du. Hva trenger du for stilig organisering i gangen?


Lage skohylle selv

Du kan enkelt lage din egen skohylle med perfekte mål. Det første du bør gjøre. Smart skohylle med skyvedører. Vi var lei av å ha en masse sko i entreen, som alltid sto hulter til bulter.


Vi hadde behov for en skohylle med plass til mange sko, der skoene kunne settes vekk og ikke synes. Nå har jeg laget en selv. Jeg har laget fire avlange kasser som er satt sammen til én stor.


Mange av bidragene til denne har jeg laget selv -konkurransen vår handler om oppbevaring. Alle har vi en masse saker som trenger steder å bo. CD-er, bøker, vaser, nips og bilder. Se alle bidragene og stem!


NyttNyttig har også en smart skohylle. Jeg laget jo stuebordet vi har her hjemme nå, og hadde også lyst til å lage noe mer. Da vi rev det gamle kjøkkenet som var her klarte jeg akkurat å redde to hyller før hammeren traff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg