onsdag 6. juni 2018

Ferdigmalt listverk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Grunning og første strøk er påført under optimale forhold som gir et pent resultat, og du unngår da bl. Maxbo har alt av listverk.


I lang tid har dette vært en selvfølge og ganske uproblematisk, men med dagens fargetrender setter fargen sine begrensninger.

Ramme det inn med en bred og dekorativ list! Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant. Vask listverket med Husvask eller spesialvaskemiddel først. Fjern deretter alt støv.


Dette er for å få god vedheft. Skjule spikerhull med voks. Du kan skjule spikerhull med voks. Glansen på platene er 20.

Jotun har eller glans. Men skal du bare flekke er det småbokser å få tak i fra leverandør. Hva heter fargen som vanligvis er på ferdigmalte dørkarmer?


Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer. De aller fleste produsenter har egne malingstyper beregnet på dører og listverk. Lister, spesielt gulv- og dørlister, har en tendens til å bli støvete eller flekkete på en helt annen måte enn vegger, så det kan også lønne seg å velge en blank maling, eller en malingstype som er enkel å vaske.


Det som virkelig skaper et trivelig sluttresultat er listverket og dekorklosser. Hos oss kan du velge listverk i ulike tresorter. Vi kapper og splitter etter dine mål, mens du venter. Er du usikker på hva du skal velge, kan du få en pekepinn ut ifra husets stil. Til et minimalistisk hus, som funkishus, vil de tynne og glatte listene oppleves mer riktig enn de brede og profilerte.


Listverk kommer i en rekke ulike varianter og utførelser. Skal du kle et hus innvendig med malt panel og listverk , finnes nå maskinelt ferdig overflatebehandlede produkter. Med ferdigmalt listverk sparer du deg for mye tidkrevende pirkearbei og unngår sjenerende malingslukt under arbeidet.


Innramming Karmlister er med på å ramme inn vinduer og dører.

Innser nå at det slettes ikke var den beste veien å gå. Dørsett med rund kant kappet stk og stk hvitmalt. Vil være med gi fin overgang mellom karm og vegg.


Ved bruk av ferdigmalt listverk kan arbeidet knyttet montering reduseres. Begynn med å måle opp rommet og lage en tegning, sett ovenfra. Da ser du hvor mange meter listverk du trenger.


En lasermåler er gull verdt, men tommestokk duger også. Før du drar på butikken, så sjekk hva slags materiale veggene er laget av for å kjøpe riktig festemateriell. MDF-takbord fra Opus med not og fjær. Pakken inneholder plater.


Innenfor stilartene rokokko, klassisk, sveitser, jugend og nyfunkis vil du finne produkter som passer til hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg