fredag 29. juni 2018

Lilla farge på soverom

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Farge og inspirasjon. Se og bestill fargekart. Er det lite hygge i sengehalmen, bør du male veggene i purpur.


Gjennomsnittlig hjemmekos ligger på ganger i uken, mens par med lilla vegger kan notere ganger i uken i snitt. Når man skal finne farge på vegger til soverommet, er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn.

Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt. Noen følte nok at lilla hadde vært synlig veldig lenge, mens andre rett og slett bare misliker fargen.


Men så har du de som virkelig elsker fargen. Undersøkelsen, som den britiske butikkjeden Littlewoods står bak, viser at par med lilla farge på soverommet i gjennomsnitt har sex ganger per uke. Rød farge ligger rett bak med ganger per uke. I motsatt ende av skalaen havner de grå soverommene hvor parene bare har sex ganger per uke. Ved subtraktiv fargeblanding, som for eksempel når man blander maling, får man oftest lilla farge ved å blande rødt og blått.


Fiolett utgjør en utfordring for TV- og PC-skjermer som bruker RGB-systemet for fargegjengivelse ettersom det ikke skapes lys med så kort bølgelengde (den korteste er blå).

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Orange er livsgledens farge , og ifølge Steinbo, riktig farge hvis du er ute etter romantisk sex. Rødt, derimot, spriter opp med mer lidenskap på soverommet, mens fiolett er fargen for den eventyrlystne. Disse fargene er jo ikke sovefarger, men som Steinbo påpeker, er det ikke all verdens som skal til. Soverommet er det rommet vi er tryggest på å bruke farge i. Lilla soverom gir mest sex. Og husk på at det å velge en mørk farge til veggen ikke er begrenset til én type stil eller et spesifikt uttrykk.


Avhengig av hvilken farge du velger og hva du kombinerer den me kan du få det både koselig og lunt, elegant og klassisk og lekent og muntert – alt etter hva som passer for deg! Generelt, lilla farge soverom snakker om en følelsesmessig begrenset natur, hvis indre verden er underlagt følelser og intuisjon. Det er en vakker og ikke enkel tone, som ser bra ut i hvilket som helst soverom.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Vi har mørk lilla på soverommet. Den mørkeste lilla fra jotun.


Har hatt den i over år nå og er superfornøyd.

Utrolig behagelig farge å hvile øynene på , ikke for kaldt, passe lunt. Har lilla matter i samme farge som veggen, men bruker å variere gardiner og sengetøy. La deg inspirere av disse overdådig flotte rommene – og få tips til hvordan du skaper stemningen selv! Sofistikert, men ungdommelig blått og lilla soverom.


Feminin lavendel tar på seg et liv når det er paret med un-feminine farger. Grunnen blå og lilla fungerer så godt sammen, fordi de ligger rett ved siden av hverandre på fargeskiven. De kalles analoge farger.


Analoge farger har en tendens til å lage flotte farger. Varianter av soverom dekorasjon med lilla detaljer: Plaid på sengen. En varm, myk pledd med myk lilla farge vil gi en følelse av komfort og hygge. I tillegg er dette den enkleste, rimeligste og raskeste måten å oppdatere på soverommet. Blomster og fotorammer.


Dette er en perfekt blåtone for deg som ønsker en lys, men likevel delikat og dempet blåtone. Dette er en tone som heller ikke blir lilla på vegg som mange frykter, slik andre mer rødlige blåtoner tenderer til å bli. En perfekt farge for en friskt kjøkken, et tøft gutterom eller en svalt soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg