tirsdag 26. juni 2018

Kvik vaskerom

Kvik vaskerom

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Utnytt plassen optimalt på vaskerommet ditt. Milk- vaskerom fra Kvik har fokus på form og funksjon. Alle har rett til et kult vaskerom hos Kvik. Hos Kvik har vi vaskeromsløsninger som passer til enhver bolig.


Med fokus på form og funksjon får du hos Kvik et vaskerom med masse arbeidsplass kombinert med tidløs dansk design. Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss.


Med et Mano- vaskerom fra Kvik får du et enkelt uttrykk i det hektiske vaskerommet ditt. De lange horisontale linjene fra Mano-serien er nemlig også tenkt inn i MANO- vaskerom , som selvfølgelig fås med håndtaksfrie dører. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet. Har du planer om å bygge eller pusse opp vaskerom ? Da er det viktig å planlegge nøye.


Mange har vaskerom i tilknytning til gangen. Heng opp knagger til skitne og våte ytterklær. Arbeidsbenk En arbeidsbenk er alfa og omega på et vaskerom. Her kan du legge tørt tøy fra trommelen, brette tøy og legge det rene tøyet i hauger før du bærer det på plass i skapene. Vaskerom for hele familien.


Kvik vaskerom

Det er egentlig ingen grunn til å frykte tøyvasken på vaskerommet. Trikset er å få den til å føles mindre som en jobb – med smartere sortering, plassbesparende tørking og enklere organisering. Mange kombinerer vaskerom med teknisk rom. Med skyvedører kan du enkelt skjule både smått og stort på en praktisk og plassbesparende måte. Slik sparer du ryggen!


Lyst på nytt kjøkken eller vaskerom ? Et kjøkken kan ha en mengde ulike designer og vi har kjøkken for alles smak og alle prisklasser. Uansett om du ønsker deg et klassisk eller moderne kjøkken har vi en Epoq-serie som passer deg. Lovely idea for laundry room, kvik.


Kvik vaskerom

Wardrobe Interior DesignWalk In Wardrobe DesignCorner. Et personlig og trygt valg. La deg bli inspirert. Ja dette må være en husmors drøm av et vaskerom , kan til og med arrangere foreninger her inne.


Er ganske fornøyd med mitt, ikke så stort som dette her, men er oversiktelig og inneholder det meste. Eneste vi alltid mangler er mer skapplass til yttertøy. I høyskapet skjuler det seg både vaskemaskin og tørketrommel. De dype skuffene brukes til skittentøy. Innredningen er fra Kvik.


Her vil ikke gjestene ha opplevelsen av å komme inn på et vaskerom. Og det å ha skittentøy i skuffer funker som en drøm! Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet.


På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. Vår service avdeling har topp fagkunnskap og utstyr for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg