onsdag 27. juni 2018

Fargekart lady pure color

Finn Pure Color Tilbud. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen. Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer.


Varig vakre, matte vegger! Hvorfor ikke teste ut din egen kreativitet? På dette bildet rammes den høye stigen inn med en vannrett linje.


I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet. Det supermatte utseendet er mykt, eksklusivt, og det får frem det beste i fargene.

I tillegg til å tilføre rommet en helt spesiell lunhet,. Malingen skaper en behagelig atmosfære. Vårt nye fargekart handler om å glede seg over endring. Nye malingskvaliteter. Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. Et stilsikkert interiør fortjener den ypperste malingskvalitet.


Med Jotun Pure Color har du muligheden for at få de flotte og populære pastelfarver i en hel mat glans som stadig er vaskbar. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Dekkgaranti på to strøk.


Lady Wonderwall Silkematt. Du finner din nærmeste forhandler her. Hos Jernia får du god fagekspertise til å velge riktig malingstype og farger som passer til hjemmet ditt. Her får du også hjelp til å finne rett verktøy til malingsjobben.


Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.

Kreativitet og lekenhet kjennetegner Urban Casual. Travel in style er en reise inn i det glamorøse og eventyrlige. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder. Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl.


Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle. Det handler om lunhet og harmoni. Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier. I vår verden overføres dette til hjemmets vegger, som nå skal fremstå med en jevn og rolig overflate.


Dette er fargesjef Lisbeth Larsens personlige favoritt. RAW er jordnær og verdsetter det ærlige og ekte. Hjemmet gjenspeiler håndverk, en sans for natur og kreativ gjenbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg