tirsdag 19. juni 2018

Planteringsbord

Ett planteringsbord är en mycket praktisk och snygg arbetsbänk som dessutom kan stå för förvaringen av krukor och redskap. Placera invid husväggen i växthuset, på terass eller balkong. Vi listar våra favoriter i butik just nu.


Planteringsbord vi älskar. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.

Snyggt vitmålat planteringsbord Esschert Designs moderna och dekorativa planteringsbord Dorotea är ett utmärkt tillbehör för hela trädgården. Skal du bygge uterum har vi alt fra grunn til tak, dessuten praktiske. Välj det planteringsbord som passar din stil. Willab Garden har olika typer av praktiska planteringsbord som underlättar vid odling. Viva är ett vitlaserat planteringsbord där arbetsytorna är klädda i zink.


På Jula siktar vi högre. Litet stabilt planteringsbord som passar lika bra i växthuset som på balkongen. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Tillverkad i massivt trä med planteringsyta i zink.

Stabilt planteringsbord från Granngården med praktisk förvaringshylla. För att öka livslängden på bordet är bordsskivan klädd med förzinkad plåt. Bygg ett sött planteringsbord för sommarens alla växter. Med ett stadigt hyllplan och ett fiffigt galler får du plats för både krukor och redskap. Bli din egen botaniker och gör din balkong, uteplats eller altan till ett härligt grönsaksland eller en väldoftande kryddodling med ett planteringsbord ! Oavsett om du söker en plats för vackra blommor eller har en ambition om att bli självförsörjande hemmaodlare så kan du hitta ett billigt planteringsbord hos oss.


The document has moved here. Använd hyllan till fina krukor och odlingsredskap. Perfekt också som avlastningsbord. Grålaserad furu med tålig bordsskiva i förzinkad plåt.


Detta planteringsbord hittar du bara här och vad jag har sett så har de stora företagen som tex. Rusta, IKEA, Biltema och Jula inte denna typ av bord att odla och plantera inomhus och utomhus på. Dessa planteringsbord eller odlingsbord de har är tillverkade av trä. Välkommen till IKEA Sverige. Här hittar du allt inom inredning, möbler, vitvaror och inspiration.


Hitta även ditt lokala IKEA varuhus eller handla online. Vi har planteringsjord på säck, storsäck och på flak! Stilfullt planteringsbord av svartmålat trä och med en zinkskiva att plantera på.

Det är utformat med en praktisk hylla där du får plats med exempelvis krukor, redskap, jord och växtnäring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg