mandag 18. juni 2018

Metervare jysk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Veldig mange fine ting til hjemmet.


Metervare - Alltid mange varianter.

Gardinstoff i metervare. Velg mellom gardinstoff med barnemotiv, ensfarget gardinstoff, mønstret gardinstoff, eller velurgardinstoff. JYSK Norge samlede varesortiment. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet.


VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Er det nødvendig å dele leveransen opp i flere leveringer, dekkes de ekstra fraktkostnadene av JYSK. Skumplast i alle tykkelser.


Du kan få det som løpende metervare eller tilskjært på egne mål. Vi kan spalte skumplasten i nøyaktig den tykkelsen du trenger. Møbelvatt (polyesterfiber) i metervare.


Resteruller av skumplast med 1. Vi har også alt hvad du skal bruge i sytilbehør, for at fuldføre dine kreative projekter. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Jeg accepterer samtidigt betingelserne.


Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. Vi har metervarer i masse mønstre og farger – fra klassisk til trendy. Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet.


Vi selger stoffene som metervare og alle prisene vises per meter. Du kan alltid finne inspirasjon til det neste store prosjektet ditt i butikkene våre eller her på nettsiden vår. Vi skjærer alle mål til båt og camping eller benker eller stoler.

Finnes i forskjellige i tykkelser som. Hr skum Topp Kvalitet fra. Nettbutikk og fysisk butikk med stort utvalg av jersey, designstoff og merinoull - knappepresser og symaskiner. Vi tilbyr også kurs og sømtjenester! Vi kan desuden lave gardiner efter specialmål til dig.


Vi laver persienner, lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner i specialmål tilpasset dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg