torsdag 28. juni 2018

Lady jotun fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Global Colour Manager, Jotun. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden.


Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Ny fargevifte fra Jotun.


De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften. JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter?


Når du velger våre malinger, lover vi at malingsfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Inne. Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom.


Lady jotun fargekart

Dette er en svært populær mørkere grå tone. Jotun fargekart Lady Minerals Kalkmaling. Fargekart med Lady minerals kalkmaling farge, og noen fargeråd for å lykkes med produktet.


Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart. Bestill blant våre fargekart for innemilj. Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen!


Lady jotun fargekart

Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss!


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Denne høsten kom malingsgiganten med et helt nytt fargekart , som skal speile viktige tendenser ved tiden vi lever i. LADY Minerals Revive. Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Det er essensen av omfattende trendundersøkelser, med fokus på hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Fargekartet har blitt en praktisk guide og et unikt verktøy når det kommer til å skape et ekte hjem.


International users: Jotun Norway only provide colour cards and. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk.


Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle. Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living.


I paletten Nordic Living finner vi naturvennlige, rolige farger. Ingenting kan konkurrere med naturens egne farger – grått, blått og grønt, mener Lisbeth Larsen. Nytt fargekart : Matt og stilfullt fra Jotun Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg