tirsdag 26. juni 2018

Terrasserens

Terrasserens 4l Harmoni. Dette sprayes jevn på og skal også stå en halvtimes tid og virke. Det samme gjelder om regnet kommer og tynner ut kjemikaliene, tipser Kristiansen. Høyeffektivt, konsentrert.


På tide å rengjøre terrassen?

BIOKleens terrasserens fjerner effektivt smuss, sot og alger fra trykkimpregnert tre. Med BIOKleens miljømerkede terrasserens kan du vedlikeholdsvaske behandlede overflater uten at det påvirker overflatebeskyttelsen! Til treflater og kompositt. Rensen kan brukes på alle treoverflater og fungerer også utmerket på kompositterrasser. Gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler.


Produktet kan brukes på alt fra terrassegulv til hagemøbler. Brukes på terrasser og hagemøbler. Må ikke brukes på edeltre.

Også skjerming og levegger i tre kan behandles på samme måte som terrassen. Her kan et tips være å velge en annen fargenyanse for å lage en fin kontrast til gulvet, avslutter Jordansen. Fjerner effektivt tidligere oljebehandling, fett, sot og skitt. Benyttes på terrasser, rekkverk, trapper, tregjerde mm. En terrasserens er i utgangspunktet til for å dyprense en terrasse.


Etter flere års bruk og lag med terrassebeis eller olje, vil denne løse opp og fjerne det meste av gammel behandling, sier Trude Iren Bergheim, daglig leder i Maleriet fargehandel i Hønefoss. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Løsningen på problemet er heldigvis ikke langt unna.


I enhver velassortert fargehandel finnes nemlig produkter som kan bringe den lyse trefargen tilbake – terrasserens. Jeg tror definitivt det er håp for terrassegulvet ditt Jeg brukte Jotun terrasserens , men det spiller sikkert liten rolle hva slags merke det er. Sterke saker er det iallfall. En ser godt at det skjer saker og ting med gulvet mens en holder på.


Følg anvisningen på produktet, råder Scavenius videre. Når det er pent vær, virker det som en god idé å rengjøre terrassen. Ikke vask i sterk sol.


Gjennoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Rengjør med letthet mose og ugress mellom fliser og stein.

Den roterende stålbørsten kan enkelt byttes ut. Fjerner også fett, smuss og forurensing. Vaskemiddel til fjerning av treolje og terrassebeis.


Frisker opp fargen på terrassebord og hagemøbler. Renser og bleker treverket i en prosess. Forbedrer toppstrøkets levetid. Du vil få et jevnt og fint rengjøringsresultat på kort tid. UNIK får tilbake treverkets lyse farge og struktur.


SLIK VASKER OG RENSER DU TERRASSEN 1. Tinova Wood Cleaner renser din terrasse slik at treverket kommer frem igjen og gammel terrassebeis forsvinner. Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv og hagemøbler. Det er viktig at rensemiddelet ikke tørker inn før du begynner skrubbingen, påfør mer etter behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg