torsdag 7. juni 2018

Kandelaber gulv

Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Ved utfordrende leveringer (f.eks uten heis) fåes pris etter bestilling ved en oppdatert ordrebekreftelse.

Nå har jeg fått stachet litt på den slik at den passer perfekt inn i stuen min. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Kandelaber , 5-armet gulv -lysestake 3kr. Kan hentes i Kopervik eller i Haugesun sendes ikke.


Beskrivelse : Stor gulv kandelaber i forkromet metal. Ni stager og otte arme. Fremstår usamlet i original emballage.


Med tente lys i dem, kan de på et øyeblikk forvandle et rom helt fra å være kjedelige til å bli stemingsfull og koselig.

Det er noe spesielt med lysestaker. Med kandelaber menes idag vanligvis en stor og staselig lysestake med to eller flere armer. I antikken var det fra begynnelsen en enkel lysestake laget av tre, vannrør, leire eller metall. Etter hvert ble det til en kunstnerisk utført praktlysestake som stod på gulvet og som ofte var helt opp til til meter høy.


Lysestaker og telysholdere til koselige hjem. Levende lys gjør alt litt koseligere. Derfor har vi et stort utvalg dekorative telysholdere og lysestaker. Flotte telysestake i hvit marmor fra.


Ditt valg, vi har mulighetene. Bestill en gratis vareprøve i dag. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Beregnet for kronelys.


Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Gulv kandelaber selges. Her finner du våre lysekroner i ulike størrelser.


Vi har både kandelaber tilpasset til å stå på bordet og gulv -stående. En vakker kandelaber gir en luksuriøs følelse og varmt lys for middag, frokost eller lunsj.

Vi har alt som trengs for å pynte opp med levende lys! OK: Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Gjør det koselig i hverdagen med lysestaker og lykter.


Vi har et stort utvalg av lysestaker og lykter i forskjellige stiler, farger og materialer. Stor smuk gulv kandelabre i aluminium Kan bruges til alm. Stor 100cm Pris: 92- på lager. Vil udgå kan bestilles kort tid endnu.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg