torsdag 6. juli 2017

Tannglassholder

Tannglassholder enkel kosmos tec. På utkikk etter såpepumpe, tannbørsteholder eller knagger til badet? Vi har et rikt utvalg av dobørster, dorullholdere og dusjhyller. Velkommen innom IKEA. Serien tannglassholder for veggmontering.


Legg til ønskeliste Hurtigvisning. A-collection, Azur Glassholder dobbel klart glass. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig.


Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Tannglassholder

Det kan være avslappende og rolig på baderommet, selv på hverdager. IKEA har møblene og tilbehøret du trenger for å få en god start på dagen. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Veggmontert tannglassholder i matt sort med tannglass i hvit porselen fra Smedbo.


Bredde mm, høyde og dybde mm. Logg inn med facebook. Skruer må bestilles i tillegg. Oversikt over alle våre produkter til bad og kjøkken Klikk her. Alle våre produkter er brennlakkert.


Tannglassholder

Vi gjør oppmerksom på at våre produkter nå leveres i helsort og ikke i patinert utgave slik som noen av våre bilder. Toalettet eller badet er ikke komplett uten tilbehør som håndklestativ, tannglassholder , badehåndklering, holder til hårtørrer, såpekopp og hylle til toalettartikler. I denne artikkelen skal vi fortelle hvordan du enkelt kan henge opp alle dette tilbehøret. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


Plass for tannbørster i fordypningen til plassering av tannglassene. De kan settes oppned for å beskytte. Smedbo House vegghengt tannglassholder – sort matt med porselen.


Tannglassholder

Back to products Next product. Toalettbørste VIPPfor veggmontering, sort 1. Tilbehør av høy kvalitet og ekslusiv design fra Keuco. Leveres i blankpolert krom.


Limes fast på vegg med den medfølgende 3M VHB dobbeltsidige akrylskum-tapen. Baderomstilbehør kan gjøre mye med et bad. Produkter til en aktiv fritid eller friluftsliv på land og vann.


Her finner du også artikler for aktiviteter og trening i eller utenfor hjemmet, med eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg