mandag 10. juli 2017

Arbor takpanel pris

Kjøp Billig Takpanel. Arbor Panel Takbord har not og fjær i sidene og endene, noe som gjør det enkelt å montere og få et pent og jevnt resultat. Festes med selvborende skruer eller kramper skjult i underkant av not, se fullstendig monteringsveiledning. Bruk Arbor Panelholder Med panelholderen som håndlanger, er det nok med to hender når du monterer takpanel. Takpanel med en perfekt finish og takplater med en pen og solid malt overflate for bruk som himling.


I tillegg leverer vi våre tradisjonelle sponplateprodukter for gulv og vegg, kilfalsvegg, slissegulv, thermogulv og taktro. Se mulighetene med Arbor Malingsklar. Og baderomspanel du enkelt monterer selv.


Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil.


Nå er vel Smart et merke og Arbor et annet da. Jeg vill absolutt gått for ferdigmalt og ikke folierert. Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!


Kontakt oss og snarveier. Arbor Panel Ubehandlet i MDF er et flott alternativ når du skal velge farge selv. Det er meget godt egnet til maling. Når du maler platene får du en overflate som minner om malt panel, men du slipper kvistlakk og sparkling av ujevnheter. Trenger du hjelp til å frakte varene dine?


Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Hos MAXBO finner du et stort utvalg av innvendig panel. Både behandlet og ubehandlet. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. For tida har de disse platene på tilbud til kr 16- pr m² - og ordinær pris er visstnok i overkant av kr 20-. Men så kommer jo det vi trenger i tillegg til platene, både av utstyr og materialer (spiker, akryl etc. - har ikke helt kjennskap til dette og hva det vil koste).


Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. De har et tiltalende utseende med den klassiske trestrukturen, men uten de skjemmende kvisthullene. MjøsPanel Takbord leveres i både malt og foliert utførelse.


Vårt malte tak har et lett kostemalt utseende, mens det folierte har en helt glatt overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg