onsdag 12. juli 2017

Sminkebord med skuffer

Få en god start på dagen med et stilig sminkebor der alt er lett tilgjengelig. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Felleskjøpet har et stort utvalg av skuffer fra flere merker, alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!

Enten man velger et enkelt bord med en skuff i eller går all-in med et integrert speil og utallige skuffer i ulike størrelser, finnes det nesten like mange typer sminkebord der ute som kvinner: og alle vil garantert finne noe som passer sin smak! Du trenger ikke bekymre deg for flekker, siden det slitesterke glasset i bordplata er enkelt å tørke rent. Kan suppleres med et vegg- eller bordspeil i en stil og størrelse du liker. Uttrekksstopp hindrer at skuffen kan trekkes for langt ut. Derfor bør du starte jakten hos oss!


Uansett om du ønsker et svart eller hvitt bor et bord i tre eller et bord med flere skuffer , så finner du det i sortimentet vårt. Et sminkebord kan være praktisk å ha, men vi forstår godt at kundene våre ikke ønsker å betale en formue et slikt. Sminkejunkie eller ei - vi liker alle å ha orden i sysakene.

Et sted til øyensminke, et til hårprodukter og en egen skuff til bomull og q-tips - gjerne! De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. Konsollbord skaper koselig atmosfære i stuen, men de er også praktiske i korridorer grunnet den smale bredden og evnen til å passe inn i de fleste situasjoner. Våre avlastningsbord kommer i minimalistisk stil og med praktiske oppbevaringsløsninger som skuffer og hyller. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Forskjellige typer sminkebord. Her på vidaXL vil du finne en rekke forskjellige sminkebord som har speil, skuffer og en krakk! Disse flotte møblene gir deg muligheten til å oppbevare smykker og skjønnhetsprodukter på en mer organisert måte! Et sminkebord med en matchende krakk vil også være et flott og dekorativt tillegg til soverommet.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Smink deg som en pro med ‘Mea sminkebord. Med dette i hus vil du føle at du prepper deg til showbiz-livet hver eneste dag. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Et enkelt sminkebord som lar deg organisere det du trenger i en todelt skuff, og et stort speil med moderne lys.


Oppnå en jevn makeup med flott belysning, og ta verden med storm! Det kan du få med et sminkebord.

Har du lyst på ditt eget stylingområde med alt du trenger innen rekkevidde?

Ha alt av nødvendig utstyr i skuffene, eller i festlige bokser på bordplata. Gå for et sminkebord med integrert speil eller kjøp et speil i tillegg, så er du klar for å beundre deg selv litt før du piler ut døra. Gå til innkjøp av en stol som matcher eller som gir deg kontraster.


Hyllene som kommer med gjør så du kan redusere rot på det rommet hvor du velger å plassere bordet. Capri sminkebord med skuffer i valnøtt dekor inklusiv skammel. De sistnevnte er praktiske hvis du trenger ekstra plass til husholdningspapirer og mapper, eller skuffer til skrivepapir, penner og blyanter. Selvfølgelig vil den beste ideen være å velge et sminkebord med speil og lys men mer på det senere :) Skrivebord - sminkebord barn er et perfekt tilbehør til et lite stallrom.


Den myke, hvite overflaten og pene håndtverket utstråler klasse. Sminkebord med skuffer , spejle og skammel i hvid fra 1. Kvalitetsmøbler til faste lave priser, trygg og enkel netthandel med service i topp. Denne oppføringen er for ett lite sminkebord. Merk: ettersom dette møbelet er håndlaget, laget av hvitmalt tre, kan det komme med små defekter.


Denne undervurderte møbler kan også hjelpe deg med å holde orden. I tillegg vil det fungere bra i en studioleilighet. En kommode gjør seg godt på barnerommet, eller til småklær som sokker og undertøy. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Et skikkelig lekkert og praktisk sminkebord med skuffer og nedfellbart speil i bordplaten. Det er i tillegg oppbevaringsplass under speilplaten. En meter bredt, cm. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget,.


Før du skal kjøpe kommode bør du tenke gjennom hvilken kommode som passer deg og din stil. Skrivebord med plass til alt. Fri fragt 2-hverdages leveringstid Bestil nu på tectake.


Du kan velge blant alt fra relativt enkle databord til komplette løsninger med skrivebor skuffer , hyller og overdeler. Et skrivebord er en viktig del av hjemmekontoret, og hos JYSK finner du et bredt utvalg av ulike modeller, størrelser, farger og materialer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg