torsdag 13. juli 2017

Tyrilin

Søk tyrilin interiørbeis fargekart. Ferdigfargene gir ekstra lød og fargespill i treverket og basene gir deg muligheten til å velge akkurat den nyansen du ønsker. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet!


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Interiørbeisen beskytter også treverket mot gulning.

Les tester og omtaler før du kjøper. Anbefalinger for utvendig behandling av. Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. Trenger du behandling for et rusproblem?


TYRILIN INTERIØRBEIS GUL-BASE 68L. Vår vakre høykvalitets utendørs tjærebeis er basert på naturproduktet tretjære, og tåler det tøffe klimaet i fjellet. Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate.

Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler. Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate.


Specs: Beis, Utendørs, 2. Beisen danner film med høy glans og gir større slitestyrke enn vanlige terrasseoljer. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød.


I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Det skaper en vakker overflate hvor trestrukturen løftes frem via et utvalg på fire nydelige naturfarger som harmonerer godt med veggfargene. Endre skriftstørrelse Hold CTRL-tasten nede. Det er ikke noe i veien med umalte panelvegger, tvert imot er synlig treverk og natur en stor trend om dagen. Men når treet har fått stå å godgjøre seg i noen tiår, og har blitt ordentlig gult og brunt, kan hvem som helst oppleve å få litt pusteproblemer.


Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala. Tjærebeisen gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss.


Er du usikker på hva som skal til for å få.

Ved å sette sammen de beste råstoffene blir produktene våre så sterke og varige som det er mulig å få til. På denne måten får vi produkter som både tar vare. Utendørs tjærebeis av høy kvalitet som gir treverket en unik lød og et eksklusivt utseende.


Basert på naturproduktet tretjære,. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Finn den riktige for deg. Kan man bli forelsket i en farge?


Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg