onsdag 26. juli 2017

Glass thomsen

Vi legger stor vekt på profesjonelle medarbeidere, personlig service og er eksperter på bryllupslister, merkedager og gaver. Hos oss finner du det meste av nyheter og det bredeste utvalget. Helt fra starten har de hatt ett betinget mål: Å bringe litt eleganse inn i hjemmet.


Bredt utvalg av produkter. Butikken fører til en hver tid et velassortert varespekter med hovedvekt på serviser, glass , bestikk og interiørpynt. Nå har vi også nettbutikk hvor du kan handle fra våre design- og merkevarer, og velge om du ønsker varen sendt hjem eller om du.

Oversikt Regnskap Nøkkeltall Roller og Eiere. Produktspekteret vært konsentrert rundt interiørvarer med fokus på kvalitet, design og ikke minst varer som gir glede livet ut. Den nye, lekre 2-etasjes flagship store ligger i Christian Michelsens gate 6A over Tinghuset i Bergen sentrum. Ditt søk på glass thomsen ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Sammen tilbyr de landsdekkende tjenester, som for eksempel brudeparets ønskeliste.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer med detaljer fra Jotex.

Stort dekorsortiment. To see photos and videos that disappear after hours,. Lagunen, Åsane, Vestkanten og Bergen sentrum. Se hele profilen på LinkedIn og finn.


Nina Merete har jobber oppført på profilen. Registrer deg i CV-database Legg til i jobbønsker Logg inn for å få full tilgang. Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Nyhet fra Wik og Walsøe: Barnesett i Alv Gull ! Du kan velge mellom Alv Gulljente og Alv Gullgutt framstilt i hvitt porselen med. Vi hos glassoginterior. En entusiastisk gjeng på 2o personer fikk ett bedre innblikk i historien, produksjonen og ikke minst bruken av glassene.


Del denne artikkelen: 0. Glass Thomsen , Bergen, Hordaland. Nå går de fremtiden i møte med nytt flaggskip i Bergen sentrum. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Glassthomsen. De samarbeider med en rekke kjente leverandører som Alessi, Eva Solo og Hardangerbestikk. Det er ofte gode tilbud i butikken og de tilbyr dagers åpent kjøp.


Foretaket har registrert ansatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg