onsdag 19. juli 2017

Sylvsmidja lykke

Sylvsmidja lykke

Komplett utval av vakkert sølv til bunaden din. Det rette bunadsølvet med livstidsgaranti, laga på Voss. Om det som gjer bunaden komplett - og litt til.


Her får du tips, kunnskap og inspirasjon om bunadsølv frå verkstaden på Voss. Leiken og personleg smykkekolleksjon. Norsk design, handverk og kvalitet. Jeg bestilte et par øredobber i går morges, og allerede i dag lå.


Vi gleder oss til å se dere alle på scenen i morgen #129321; Lykke til a. Smykkeserien LYKKE er designa og produsert på Voss - midt mellom norske fjordar og fjell. Inspirasjon og formgjeving til smykka, er henta frå bunadsølvet, og. I over år har me perfeksjonert handverket og måten me lagar bunadsølvet som skal vara i generasjonar.


Sylvsmidja lykke

Sylvsmidja er tufta på lange handverkstradisjonar. Dei dyktige sølv- og gullsmedane våre har lang erfaring og brei kunnskap om bunadsølv. Det blenkjer av kjærleik til handverket. Legg inn livvidde og prisen og behovet for antall støler (sølvdeler i beltet) tilpasser seg automatisk. Livvidden måler du som regel over hoftekammen og man har gjerne et livviddemål om man er iferd med å få sydd seg en bunad.


Med vår historie og tradisjonane knytt til vårt handverk og våre produkt er det viktig og naturleg at me reflekterer utviklinga i det norske samfunnet. Desse historiene har me lyst til å. Vask bunadsølvet ditt før du pakkar det vekk så er det klart til bruk ved neste anledning 1️⃣ Bland saman liter lunka vatn, ts salmiakk og. Takk til alle som deltok! Konkurransen er no avslutta og me gratulerer den heldige vinnaren, Sonja Framnes!


Sylvsmidja lykke

Vil du vinna eit vakkert, komplett sølvbelte. KONKURRANSE: Hver søndag i desember trekkes det en vinner som får et Sommerlivsmykke. Har du glemt kontoen din? Besøk sida og sjå kolleksjonen her. Lekre hårspenner som passar til bunaden.


Dei tek utgangspunkt i det vakre bunadsølvet til dei ulike bunadene, og finst i oksidert, kvitt. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


De hadde også kommet med en serie med gamle produkter i ny innpakning, smykkeserien Lykke. Falt i hvertfall for fristelsen og har bestilt en lekker klokke, gleder meg hemningsløst til å få den. Alle med bunad bør ha dette i heimen. Med dette pussebrettet vernar du bunadsstoffet og gjer jobben med pussing av sølvknappar.


Formstøpt åttekanta knapp i oksidert sølv med firkløver for hell og lykke som motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg