mandag 31. juli 2017

Kalkfärg

LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt. Kulörerna vi valt är fina, trygga och välbekanta nyanser som är vackra på väggar. Ytan är tidsenligt matt och lägger grunden för ett rått, industriellt och tidlöst uttryck.


En perfekt kuliss för design och hantverk i keramik och härliga träslag. Billig kalkfärg hittar du på BAUHAUS! Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene.


Trendtips – måla kalkfärg inomhus. Dessutom är kalkfärg ett miljövänligare alternativ, något som ligger rätt i tiden. Vi tipsar om att måla kalkfärg inomhus. Snyggaste fondväggen just nu! Här är tipsen på hur du på bästa sätt målar om med färgen.


Kalkfärg

I början tillverkades mest kalkpasta att blandas med vatten till traditionell kalkfärg (kalkmjölk). Nu för tiden finns ett flertal olika kalkfärger som kompletterar den ursprungliga kalkpastan. Kalkfärg för kalkputs.


Hos oss hittar du bland annat kalkfärg för dina väggar från Jotun LADY. Vi har även ett utbud av kalkfärger från Vintro Luxury Paint som kan målas på många ytor som till som väggar, golv, keramik, glas och tyg. Den har vit dolomitmjöl som fyllnadsmedel och innehåller kalk som bindemedel. Renovera och bevara gamla putsytor med kalkfärg. Färgen som är nyanseringsbar kan även användas för att fräscha till tidigare kalkfärgsmålade underlag.


Kalkfärg

Det är det personliga uttrycket som står i fokus. Butiken som är helt specialiserad på kalkfärg för såväl byggnadsvård som moderna miljöer med de senaste. Speciellt lämplig för renovering av äldre fasader.


Vintage Chalk Paint torkar på ca minuter (kan gå mycket snabbare beroende på inomhusklimat och temperatur) och. Utomhus kan kalkfärg styrkas från våren till sensommaren men aldrig i direkt solljus eller när risk för frost föreligger. Skydda fönsterglas som etsas av kalk. I den här artikeln hittar du instruktioner och väderfulla tips om hur du ska kalka och måla med kalkfärg en fasadputs och yttervägg. Att måla med kalkfärg har mycket gamla traditioner.


Kalkfärg

De ingående beståndsdelarna i traditionell kalkfärg är vatten och släckt kalk. Utan tillsats av pigment är kalkfärgen vit, men olika kulörta pigment kan tillsättas för att få fram andra färger. Det är trygga, välbekanta LADY-kulörer som är särskilt utvecklade för just väggytor. Vi har valt att lagerföra alla färger som finns på marknaden vilket är i 7ml och 1ml färdigblandade burkar med undantag av vissa specialfärger som bara finns i 200ml burk.


Denna kalkfärg fäster på i stort sett alla material som trä, metall, glas och till och med tyg vilket gör den mycket användbar. Grundregeln vid renovering av kalkputsade fasadytor är att. Tekniken jag använder i videon kallas X-strokes, det vill säga att man målar kryss istället för att måla lodrätt. Du kan inte göra fel om du väljer att måla själv.


Kalkfärg

Måla på släta väggar och måla med bred pensel och korsstryk för att få fram färgspelet på väggarna. Du kan måla med kalkfärg i hemmets alla rum utom våtutrymmen, som till exempel badrum. Handla heminredning i vår webbshop.


Vi har i mer än år sålt heminredning och inredning till hemmet. Snabb leverans personlig service.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg