fredag 7. juli 2017

Philips klokkeradio

Philips klokkeradio

Klokkeradio får deg opp om morgenen. Enkel i bruk og stilig design. Finn de beste merkene og nyeste stilene på ASOS. Gratis levering verden over!


Tre brytere foran lar deg enkelt stille inn klokkeslett og alarm. Våkne opp til lydene fra favorittradiostasjonen din eller en alarm. Still alarmen på Philips -klokkeradioen slik at den vekker deg med radiostasjonen du sist hørte på, eller velg å våkne til en alarmlyd.


Når alarmtidspunktet er nåd slår Philips -klokkeradioen automatisk på valgte radiostasjonen eller starter alarmen. Med Sleep Timer kan du bestemme hvor lenge du vil høre på musikk eller radio før du sovner. Bare still inn en tidsbegrensning (opptil time), og velg en radiostasjon du vil høre på mens du venter på Jon Blund. Du får mange muligheter både om kvelden og morgenen med blant annet innsovningsfunksjon og dobbel alarm. Denne kombinerte radioen og vekkerklokken får deg opp selv på de trøtteste morgenene.


Philips klokkeradio

Alle rettigheter reservert. Välj i filtret om du behöver en klockradio med internetradio, DAB eller FM-mottagare. Du kan även hitta modeller som spelar upp dina egna musikfiler, klockradior med inbyggd display och klockradior designade för riktigt bra ljud.


Jämför pris på modeller från märken som Philips , Sony, Grundig, Soundmaster och många fler. Med dagens DAB-radio kan du få hele verden inn i stua - eller kanskje du foretrekker å våkne til siste nytt med en klokkeradio ? Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Les tester og omtaler før du kjøper.


Philips klokkeradio

Med tre frontinnstillinger stiller du inn tid og alarm uten problem. Kjøp På lager - 1-dager til levering. For mange er den fremdeles en favoritt – klokkeradioen. Den gir deg mulighet til å bli vekket av såvel alarmsignal som radio, og har også en innsovningsfunksjon som kan stilles inn til ønsket tid.


Det som gjør klokkeradioen ekstra praktisk er at sifrene vises tydelig i mørket, og gjør det enkelt å se hva klokken er. Vanskelig å våkne på morgenen? Velg mellom klassiske vekkerklokker eller hvorfor ikke en Wake-Up Light fra Philips som vekker deg på den naturlige måten.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Philips. POPup radio med 2x klokkealarm, fargeskjerm og flott design Pris NOK 69inkl. Med reservebatterier trenger man ikke bekymre seg for å forsove seg. Vi har DAB-radio med Bluetooth, oppladbar DAB-radio, klokkeradio med DAB, og andre DAB-radioer med andre funksjoner.


Dersom du har FM-radio fra før, finner du DAB-adapter både for radio inne og bilradio. Kontakt oss i kundeservicen hvis du har spørsmål om radio eller DAB. I denne testen tar vi for oss forskjellige klokkeradioer i forskjellige prisklasser.


Philips klokkeradio

Terningkastet er gitt relativt til prisklassen til hver enkelt klokkeradio. Vi er også selger av klokkeradio , men vi har gjort vårt beste for å være objektive i våre tester. Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at dette er ok.


Radioprat i rommet er godt selskap når dagen gryr. En klokkeradio vekker deg med radio, alarm eller begge deler. Tre av radioene (Tiny, Hitachi og Panasonic) spilte fortsatt etter timer med Ppå passe kjøkkenvolum.


POPmusic og Philips gjorde det ikke. Philips -radioen bruker hele seks AA-batterier, så dette syntes vi var litt skuffende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg