onsdag 5. juli 2017

Ib laursen forhandler norge

Finn laveste nettpris her. Ib Laursen ApS har et stort netværk af forhandlere i hele verden. De har et bredt sortiment, som består av unike reoler, tepper, tøystativer, spisebor vitrineskap og mye mer.


Designstilen er rå og romantisk, med har en snert av retro sjarme. Sortimentet spender bredt og gir et utal av muligheter for at skape en helt unik og hyggelig stemning både ute og inne.

Er du i Bergen sentrum bør du ta deg tid til et besøk hos oss i interiørbutikken i Hollendergaten 2-4. Der vil du finne et enda større utvalg og en egen blomsterbutikk. Vi leverer til hele Norge. Våre spesialiteter er rustfrie utelykter, røffe møbler i gjenbruk og vedlikeholdsfrie utemøbler i tre. Utvalget er stort og gir et mylder av muligheter for å skape en unik og koselig atmosfære både inne og ute.


Sortimentet spænder bredt og giver et utal af muligheder for at skabe en helt unik og hyggelig stemning både ude og inde. Butikk i Bergen med interiørmerket Nordal.

Stor utvalg møbler og interiør midt i Bergen sentrum og i nettbutikken. Seder til hele landet. Linneas Hage er en veletablert nettbutikk med hovedfokus på klær og ineriør som du ikke finner over alt. Her finner du alt vi har fra Greengate. I Norge må en besøke egne Laura Ashley butikker for å handle det en ønsker.


Jeg vet at det finnes en i Bergen (som jeg besøker ofte) og en i Oslo (som jeg kun har besøkt en gang.) Jeg anbefaler sterkt en tur innom butikken i Bergen - den er kjempefin! Du finner den i Øvregaten, som er gaten Fløibanen går i fra. Brugskunst, indretning og boligindretning findes på en af de største livsstilsbutikker på nettet.


Gør din bolig til dit hjem. Alt efter nyeste stil og trend. De har en lang række af egen produktion blandt andet sjove gamle skilte, porcelæn, ure, hyggebelysning, møbler m. Rice som igen formår at skabe de kendte og farvestrålende melaminkopper, kander, tallerkner alt efter de nyeste trends. Ulike stiler og prisklasser. Vi har også leker og kalkmaling.


Tore-Garden har blandet interiør fra bla.

Vi hos Bakeren og Kokken har i denne kategorien samlet tekanner og tekokere av høy kvalitet og med et sylskarpt design. Fra produsenter som La Cafetiere, Le Creuset og IB Laursen for å nevne noen. Te nytes aller best i en flott tekanne eller tekoker. Et interiørkonsept som vekker gode følelser og atmosfære.


Eksklutivitet er nøkkelord for Riviera Maisons produkter. Nettbutikk med mye personlighet! I dag drives Nordal af børnene Signe, Mads og Emil. Villa Villekulla er en koselig livsstilbutikk.


Vi fører blant annet merker som Cream og Nu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg