fredag 7. juli 2017

Jotun lady sober

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun lady sober

En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått. LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende.


Den passer inn overalt! Sober – en mørk gråbeige tone med varme i, – en harmoni mellom brunt og grått. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. I paletten Nordic Living finner vi naturvennlige, rolige farger.


Ingenting kan konkurrere med naturens egne farger – grått, blått og grønt, mener Lisbeth Larsen. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. Anbefalt farge til listverk og detaljer:. Toril Krågsrud til Jotun LADY.


Hei, synes sober er en utrolig vakker farge på en kontrastvegg, men resten av stua er eggehvit. Ser at dere flere steder skriver at eggehvit fort vil virke veldig gul mot sober. Denne Pinnen ble oppdaget av Trine Yndestad.


Hei, synes sober er en utrolig vakker farge på en kontrastvegg, men resten av stua er eggehvit. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Se beste pris på Jotun Lady Pure Color (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. Mørkve er skandinavisk fargesjef i Jotun og har til enhver tid full oversikt over de beste og vakreste fargekombinasjonene.


I dette fargekartet deler hun noen av sine anbefalinger for harmoniske fargevalg. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Fargeråd fra Nina Nina K.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg