torsdag 20. juli 2017

Kalk farge

Stort utvalg og rask levering! En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Populære greige farger som f. Hvilke hvite nyanser passer til greige?


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Nisjen i soverommet er Lisbeths favorittste malt i Jotun- fargen Diskret.

Hun avslutter nærmest hver dag her. Sofaen er Ghost fra Gervasoni, lampen er Tatou fra Flos, bord fra Kvist. Livet er for kort til å sitte dårlig! Nå er det kalk som gjelder.


Og høyst trolig vil denne være trendy lenge. Produsentene pleier å være veldig flinke til å sette sammen farger som passer sammen, slik at du gjerne finner gode fargekombinasjoner sammen med denne hovedfargen. Anbefaler deg å ta turen til en fargehandler.


Kalk passer til så mye. Den belgiske trendmalingen finnes i over 1ulike farger , men ifølge daglig leder i Edda Interiør, Idar Stensvol går det mye i grått og mørke farger.

Det er farger som allerede selger godt i Skandinavia, sier Nina Klæboe Mørkve, skandinavisk fargesjef i Jotun Deocrative Paints. Vi tror mange ønsker seg en vegg eller to i kalkmaling, men kanskje ikke på alle veggene. Gi rommet ekstra dybde med disse deilig duse tapetene. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større. En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen!


Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve. Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer. Skal male kjøkkenet nå, og lurer på om Tudor er en farge som kan passe, da stue og gang er synlig fra kjøkkenet.


Veggene skal kles med renovasjonspapp for å få vekk gammel glassfiberstrie. Hun anbefaler å starte letingen etter den rette fargen på Jotuns inspirasjons blogg. Der du kan finne mange gode tips fra Jotuns fargeeksperter. Anbefaler ikke morgendis, spesielt ikke om du ikke ønsker en kald farge , da den veldig fort vil se blå ut. Vi endte opp med smooth white, sammen med deco blue på stuen, de passer veldig godt sammen.


Er også veldig fornøyd med kalk som vi har på spisestuen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Fargevalg er umulig, så lykke til!


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. To vanlige kalkbindere er fosfat og zeolitt.

Bruker du for mye blir skitt og kalk igjen og kan skade vaskemaskinen, det vil også skumme mye og det blir vanskeligere for maskinen å skylle vasken skikkelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg