mandag 31. juli 2017

Halvor bakke bohus

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Alle møblene med merket, har den ultimate kombinasjonen av design, komfort, kvalitet og pris. Halvor er spesielt opptatt av å designe interiørelementer som kan passe inn i alle norske hjem, med fokus på lykter, lamper og tekstiler.


Lekkert sengetøy og ny oppredd seng gir følelsen av hverdagsluksus som jeg elsker. Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet.

Det har blitt en styrke innen design og gitt særpreg til hans kolleksjoner. Nå åpner interiøreksperten dørene til sitt idylliske småbruk – ”Trae” - i Vestfold! Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute. Et ørlite øyeblikk tror vi at målet er nåd men det var bare gårdsnavnet som forvirret oss.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor. Bakke mener det er viktig å være personlig når man innreder.


Derfor er valgfrihet sentralt i hans kolleksjon. Den består av sofaer, sofabor spisebor stoler og mye, mye mer.

Fokus har han på de enkle rene linjer. Velg mellom et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler. Derfor har han invitert sine gode venninner Kathrine Sørland og Ida Gran-Jansen fra “Hele Norge baker” til web-TV-serien “Jul på bruket”, der de deler sine beste juletips med deg. Les artikkelen og se nyhetene her! Halvor vokste opp i Den Evangelisk Lutherske Frikirke i Brunlanes, der hans far Osvald Bakke satt i menighetens øverste styre.


Menigheten var livet mitt. Der hadde jeg det lenge trygt og godt. Jeg har fortsatt en sterk gudstro, sa Halvor til Se og Hør. Bohus – Norges største! Halvor , som også er kjent fra Homsepatruljen, har i en årrekke hjulpet mange nordmenn med tips og råd rundt hvordan å få et hyggelig og fint hjem.


Sommerregnet har nettopp gitt seg idet vi kjører forbi Bakke gård. Finn laveste nettpris her. Det blir spennende å se nærmere på kolleksjonen når den kommer i butikk. På torsdag er det sesongens siste episode av Eventyrlig oppussing! Vi mimrer derfor noen uker tilbake til kanskje vår favoritt fra årets sesong, nemlig.


Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert. Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet. Nå får du av kjøpesummen i gavekort med på kjøpet ;).


Det gjelder både lamper, lykter, puter, servise og sengesett!

Signature Collection er på plass i butikken. Vi anbefaler deg å se episoden men gir deg allikevel en liten sniktitt #128525; #128584;. Fikk utrulig god hjelp da vi for første gang skulle investere i kunstig juletre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg