onsdag 19. juli 2017

Krystallvase

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Flott stor krystallvase signert W. Var det en eller annen form av jubileum eller bursdag spleiset man på en krystallvase med standard dekor.


Men var det en firmagave eller utdelt som premie var de gjerne med spesialtegnet dekor, utført ved Christiania Glasmagasins tegnekontor. Krystallvase med fem krystallblomster Beregnet levering 18.

Gi hjemmet ditt glitrende prakt! Med sin utradisjonelle design blir Passion rommets naturlige blikkfang. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med. Hemsedal krystallvase. En flott gave av god kvalitet og til alle anledninger. Det er ingen omtaler ennå.


Egner seg godt som utmerkelse og firmagave.

Pokaler til alle typer arrangemang. Her ser du våre minste pokaler til svært lave priser. Disse pokalene er svært populære som premier. Vi leverer alle typer.


Perfekt gave til alle anledninger som du kan sette ditt eget preg på i form av selvvalgt tekst og evt. Blå vase, handmalt kr. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL.


Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Om det skulle være et vinglass, en vase, eller andre produkter fra Hadeland Glassverk. Kjøp på nett og få rask. Flekker og belegg på krystall kan være et problem hvis man bruker oppvaskmaskin eller feil type oppvaskmiddel. Finn hjelp mot kalk på krystall her på kjerringråd.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Velkommen til Oslo kommune.


Her finner du oversikt over kommunens tjenester på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg