fredag 14. juli 2017

Skumring farge

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Dette er en helt lys kjølig grå tone som vil oppleves som svakt blå. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet.


En nøytral grå mellomtone. En fin farge å kombinere med f.

Lun stemning med farge Skumring på vegg og Lys Skumring i tak. Deretter etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks. Her har tømmerveggene fått et strøk med farge Skumring. Mot den kan man fint velge en kontrastfarge i taket, som f. Hvit med avstrykning.


Populære greige farger som f. Tidligere hadde vi Byhvit som er nesten hvit, men den gjorde at fabrikkmalte dører og lister så så gule ut. Begge skal være rene gråfarger meg bekjent. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.

Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


For riktig farge - og glansgjengivelse, se fargeoppstrøk i butikk. Før endelig påføring anbefaler vi alltid å lage et prøveoppstrøk. Da ser du hvordan fargen blir på ditt underlag før du setter igang med hele flater. Inspirerende artikler med denne fargen.


Finn produkt i denne fargen. Se mer fargeinspirasjon. Eventyrlig Oppussing ved Jostedalsbreen. Grå er en nøytral farge som kan fremstå som blå, grønn, rosa og lilla. Er fargen veldig lys kan den oppfattes som hvit.


Dette er også den fargen som er mest stillestående og flat, og som først kommer til live når den kommer i kontakt med andre farger. Friskt pust i soverommet med vegger i Tyrilin Interiørbeis farge Skumring. Sengegjerde i farge Stølsbrun gjør rommet lunt. Tømmerveggene i lesekroken er beiset med Tyrilin Interiørbeis farge Bark, og etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks. Taket er behandlet med samme produkt, men i farge Kalkhvit.


Fargekoden sier at det er svart og farge , så den er helt nøytral lys grå.

Farger som Lys Toscana er på vei ut. Personlig syns jeg Lys Antikk er fin. Den er også helt nøytral. Skumring må ikke forveksles med solnedgang, som er øyeblikket da solas etterfølgende kant forsvinner under horisonten.


Varigheten av tussmørkeperioden mellom solnedgang og skumring varierer meget avhengig av observatørens breddegra fra litt over tjue minutter i tropene, til mange timer i polområdene, til flere uker på polene. En ren og nøytral hvittone. Da vil det bli en markant forskjell, og alle detaljer i Bomull vil se ekstra gule ut inntil. Hele nye farger er på lager og klare for sending! Du finner Ninapetrina i andre etasje i Trålveien 56!


Vi har showroom i Bodø! Gratis parkering rundt hele bygget (unngå parkeringen til Legesenteret på dagtid hverdager). Bruk inngangen til Legesenteret og gå opp en trapp.


Felles for disse fargene er at uttykket er rent og noe kjølig. I enkelte belysninger kan disse nesten få et blålilla preg over seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg