fredag 28. juli 2017

Narvik interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Bestill drømmeferien med Agoda.


Narvik interiør

Vi legger stor vekt på skandinavisk design med kjente merkevarer som Muuto, Northern, Normann. Velg vår butikk da vi har byens beste utvalg, og den beste kompetansen. Vår butikk ligger sentralt i Kongensgate, rett over gaten fra Scandic-hotellet. Vi har parkering rett utenfor.


Utrolig fin butikk med masse fine varer, og hyggelige. Narvik interiør AS fra , Nordland. Kjøkkeninnredning - Forhandler. Tekstil og interiør til hjemmet.


Narvik interiør

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Overia interiør AS fra , Nordland. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.


Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Sist torsdag ble kontrakten underskrevet.


Narvik interiør

Haraldstad kjøper forretningen fra BN Invest som eies av Stian Bugge og Thomas Nystad. Nå skal Maria jobbe ut oppsigelsestiden som økonomikonsulent ved FUNN før hun selv tar over daglig leder-rollen i butikken. Møteplassen er der de gode beslutningene tas, der vi er aktive og bidrar med egen kunnskap. Dette er viktig i bedriftens arbeid og idéskaping, og kvaliteten på.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Send firmaprofil til e-post. Fregatten er i dag museumsskip ved Marinemuseet i Horten. Våre instruktører har ulik utdanning og erfaring, og har hentet inspirasjon og kunnskap fra mange yogaretninger. Inventum er et fullservicekonsept med vekt på et bredt og markedstilpasset produktutvalg til bedriftsmarkedet.


Narvik interiør

Hos oss kan du finne det som passer for deg. Etter interessen for interiør , og en drømm vi begge hadde, ble denne drømmen oppfylt. Tanken med og starte egen interiør butikk kom da jeg bodde i Trondheim.


Jeg jobbet på et treningsenter inne på et kjøpesenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg