tirsdag 4. juli 2017

Homlagarden

Dei meskar seg i natureng med blomar og frodig gras, ville bær og urteplanter. Kunsthåndverk - Keramikk. Fuglene vokser i et naturlig tempo og utvikler en sterk og frisk beinstruktur, muskulatur og indre organ. Homlagarden har utvikla seg til ei innovativ økologisk.


På denne måten kan de selv velge sine fineste seintvoksende brune og svarte kyllinger.

Eggene blir klekt i eget klekkeri og kyllingene får økologisk oppvekst fra første dag. Her kan du få økologisk kalkunkjøt direkte frå bruket. Varene vert seld direkte frå eige gardsmatutsalget i foredlingsverkstaden på bruket så vel som til detaljistar. De er velkomen innom utsalet!


Sjå og nettsida vår for inrormasjon om drifta, produkta, oppskrifter og biletgalleri frå miljøet. Men venter slakterne bare et par uker til, til kalkunen har bikket uker, veier de fort så mye som kilo. Kalkunen, slik vi kjenner den opprinnelig fra skogene i Nord-Amerika, er faktisk den største av alle hønsefugler.

Eige foredlingsverkstad og gardsmatutsal. På gården i Hardanger flakser hver morgen hundrevis av kalkuner ned mot frukttrær og grønne bakker. Her mesker de seg i naturenger med blomster og frodig gress, ville bær og urteplanter.


Sterkere immunforsvar uten medisinering. Også rengjøringsmidlene som brukes er miljøvennlige. Fuglane får ein seinare og naturleg vekst som gir kjøttet fylde, farge konsistens og smak av beste kvalitet!


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Resultatet blir veldig bra, sier kokk Kristin Jacobsen, og deler sin beste festoppskrift. For en fantastisk smak på.


Ingenting annet tilsettes. Merk at produsenten selv er ansvarlig for informasjonen på denne siden. Velger du bort billig kalkun og kjøper kalkun fra Homlagården i Hardanger, sender du et klart signal til produsenten om at god dyrevelferd lønner seg! Du kan også kjøpe et annet økologisk kalkunkjøtt, f. Med på lasset hadde han ti kalkunkyllinger.


Siden den gang har kalkunflokken vokst seg til flere tusen medlemmer. Og den økologiske kalkunen har en fantastisk smak.

Tre drivhus og to grisehus med areal er blitt bygget om og tatt i bruk for oppdrett av økologisk kylling og kalkun. Se hele profilen på LinkedIn. I motsetning den konvensjonelle kalkunen, får ikke den økologiske kalkunen stoffer i fôret som kan gjøre bakterier resistente mot antibiotika. Bjørn Brynjolf har jobb oppført på profilen. I tillegg har den god plass og tilgang til utearealer.


Selges under merket Smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg