torsdag 8. september 2016

Veggord stue

Er du på utkikk etter en eller flere wallsickers med en tekst eller med et sitat? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi nemlig samlet alle våre wallstickers.


De originale Wallstickerland wallstickers. Vi lager veggord i alle farger og fasonger. DU kan også lage din helt egen tekst.

SKulle det være noe du leter etter og ikke finner. Ta kontakt og vi fikser det ! Monteringsanvisning sendes på mail etter ønske. En av fordelene med veggdekorasjon er at man har muligheten til å få noe unikt som passer det enkelte rommet - uansett om det er snakk om stue , kjøkken, soverom, barnerom eller et helt annet rom.


Du kan alltid finne noe som passer inn. Slik kan du skape et unikt hjem samtidig med at det er en rød tråd i veggdekorasjonen. I sommer fikk jeg oppussingsånden over meg igjen, og satte dermed igang med den ene veggen på soverommet mitt.


Jeg er veldig glad i veggord , men har dessverre ikke tid til å vente på dem i posten.

Jeg lider av født for seint syndrom. Genialt for travle barnefamilier med flere avtaler og gjøremål, og som har mye som skal huskes på. Andre, praktiske veggord er sitater som minner barn på daglige gjøremål, for eksempel ”husk å vask hendene”, signert med ”mamma” og et hjerte. Det finnes også spesifikke veggord som tar seg perfekt ut i visse rom. Slik frisker du opp et gammelt bord med veggord ! Velkommen til viivilla.


Som medlem på viivilla. Vi i Villa - din tipser i. Har funnet en nettside med billige veggord. Interiør nettbutikk videco lerret veggord speilfat nyheter lamper billig.


Så skal bordplaten lakkes. Det er brukt Liberon Bistrot fra Alanor, en møbellakk med farge. Medium Eik er den riktige fargen å bruke på slike møbler, men den finnes i mørkere og lysere bruntoner. Med hjelp fra Vektklubb. Vår metode er sunn, naturlig og enkel.


Dekorer billig i hjemmet ditt med Wallstickerland. Kjøp veggord stickers online her. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.

Postkasse klistremerke. Se vårt utvalg for barn. Vi har plakater for enhver smak. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Heisann alle flinke interiørdamer (og menn) Hva slags veggord kan jeg male i TV stua ? Men det er så stusselig og kjedelig! Brannveggen går helt opp til taket, er hel (altså, ikke lecablokker) og ca h. Forny hjemmet med denne flotte veggdekoren. Kun fantasien setter grenser når det gjelder trendy veggord i f. Veggord har de senere årene blitt utrolig populært. Nå kan også du bli med på denne trenden. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig.


Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Her finner du alt til gutterommet. Uansett hvilken design du leter etter for barneormmet, så kan du finne. Vi her på Tingeling elsker bokstaver og veggord.


Trine har satt opp bokstaver for hvert rom og har inspirerende veggord på veggen over sengen i soverommet og på kjøkkenet ved ovnen. Sofia er litt mer sparsommelig med dekorasjoner, men har satt opp vakre bokstaver i hvitt tre i stua. Minsten har noe stickers på et par møbler, men det er forløpig alt.


Og kanskje blir det med det. Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Derfor tok jeg er skikkelig skippertak i stua , noen dager etter at kjøkkenet var ferdig.


Jeg har nemlig lenge ønsket meg en kontrastvegg, og siden jeg ble kjempefornøyd med uttrykket på kjøkkenet, så brukte jeg resten av kalkmalinga til å male kontrastvegg i stua.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg