mandag 12. september 2016

Tapet symboler

Rett rapport Dette betyr at mønsteret ikke forskyver seg fra én tapetlengde til én annen. Ingen rapport Dette betyr at man kan henge opp. Lurer du på hva de ulike tapetene tåler? Alle tapeter er merket med en rekke tapetsymboler.


Her er en oversikt over hva de står for.

Ulike tapet symbol som gir nyttig informasjon om tapet mønster, egenskaper og kvalitet. Men symbolene gir ingen mening før man faktisk vet hva de betyr. Limet påføres veggen Vaskbar 1 vaskeekte Kan vaskes og børstes Lysbestandig Meget lysbestandig Kan fjernes i våt tilstand Spaltbar. På våra tapeter hittar du ett antal symboler som visar bland annat vilken mönsterpassning och tvättbarhet tapeten har. Men vad betyder de egentligen och hur ser.


Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til. Etiketten på tapetrullen har ofte en række tapet symboler der beskriver tapetens egenskaber.

Det er vigtigt at vide hvad de betyder så du ved hvordan du skal arbejde med tapetet for det optimale resultat. Vi har samlet de mest anvendte symboler og deres betydning her nedenfor. Før du velger tapet er det et par ting du bør vite. De fleste tapeter er merket med tapetsymboler. Det er et internasjonalt bildespråk som forteller om egenskapene til en tapet.


Rullene med tapet er merket med produksjons- og innfargingsnummer (batch-nummer). Det kan ofte være være vanskelig å få vekk tapeten fra veggen. Røft, tøft og rustikt uttrykk i denne trendy kolleksjonen fra Elitis. Moderne farger og med en overflate som gjør at tapetene også er egnet på. Opgaven er udløbet) fjerne tapet og opsætte nyt Hej.


Jeg er ved at undersøge priser for nedta. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. I den nye Aqua kolleksjonen finner du flotte, trendy tapeter til de ulike våtrommene i huset, med bla.


Innan du påbörjar din tapetsering är det viktigt att du tar reda på vad din tapet har för mönsterpassning. Detta ser du tapetrullens etikett. På din rulle tapet er der en række symboler , der beskriver tapetets egenskaber, samt den måde, man skal arbejde med det.

Se her, hvad symbolerne betyder. Vi vill inspirera och skapa en bra upplevelse - så att du kan. När du köper en tapet står alltid all information du behöver på etiketten på rullen.


De symboler man använder på tapeter är internationella och berättar det mesta du behöver veta, exempelvis om limmet ska strykas på väggen eller på tapeten, om det är mönsterpassning och om tapeten är avtorkningsbar eller ej. Find dit yndlingstapet i vores tapetshop allerede i dag til god pris og få det leveret hurtigt! Tapeter til alle vægge og rum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg