torsdag 8. september 2016

Male stue tips

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Reserver ditt Hotell i Male online.


Flere tips om farger fra Jotun i Grottenveien 1. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom.

Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Malte felter, kalkmaling og ton-i-ton-vegger gjør interiøret straks litt sprekere. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen?

Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. Her får du en beskrivelse av alle fargene i det nyeste LADY-fargekartet, med tips til hvilke hvitfarger som passer best inntil: blått tema, grønt tema, hvitt tema. Detaljer som vinduer, dører og lister kan du male i den fargen du ønsker med LADY Supreme Finish. Den kommer i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.


Få inspirasjon, tips og gode råd til oppussing av stue her. Oppussing av stue - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Når du begynner å male , er det best å starte med penselarbeidet i hjørner, kroker og rundt listene. Vi tar ofte kantene først. Tips når du skal male stue er supermatte vegger som gir ett elegant og tidløst uttrykk uten gjenskinn. Det vakreste sluttresultatet gir malingen Nordsjö Ambiance Xtramatt.


Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male stuen! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem. Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Velger du å male eller flere vegger, krever det en større forståelse av hvilke farger som fungerer sammen - også i forhold til interiøret.


For å skape en flott effekt kan du for eksempel male to vegger overfor hverandre i en mørkere tone. Tips til oppussing av stue : Skaff ny peis utenfor sesong.

Det kan være smart å skaffe ny peis, eller komme i gang med piperehabilitering nå som du ikke har samme behov for å bruke peisen til å varme opp boligen eller hytta. Om høsten er det ofte stor pågang, og det hender at det blir ventetid. Mange kommer inn her uten en tanke om hvor store flater de skal male.


Det fører ofte til at vi må be dem om å dra hjem igjen for å måle. Så før du tar turen til oss, sjekk hva bredden og høyden på veggene dine er. Da slipper du bomturen, sier Pannberg. Da bør du sjekke ut denne videoen for tips og triks. Tips : Har du flater med større sprekker i plateskjøter og lignende, kan det lønne seg å legge veggfornyer.


Før du går i gang med maling av stue , bør du sørge for å ha riktig utstyr til jobben. Malingsruller av god kvalitet gir alltid et jevnt og pent resultat uten sjenerende rullemønster. Hvis du foretrekker en mørkere og mer lun stue , bør du male med dempede og matte farger. Ett tips er å velge materialer og farger som er varme som kobber, messing, gull, oransje og gul. Som lyse farger er det flott å blande dem i matte og skinnende overflater.


Når du skal male tak, gjelder det å ha utstyret og teknikken i orden. Det er også fint å male ton i ton. Her gir malermesteren gode tips på veien! Innendørs Stue Tips innendørs.


Vil du for eksempel avgrense tv-området fra resten av rommet, kan du male veggene her i en litt mørkere farge enn resten av stua. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer.


Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg