onsdag 28. september 2016

Bodhylle

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom. Bokhyller Direkte fra Lager.


Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har bokhyller i mange stiler og størrelser. Finn noe som passer for deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. En bokhylle med glassdører gir god oversikt over hva som er i skapet og en bokhylle med vitrinedører er et lekkert møbel hvor du kan vise frem både bøker og andre fine ting. Flere av bokhyllene våre har påbyggingsdel slik at du kan bygge både i høyden og bredden. Med bokhylle i hjørnet og hjørnebeslag får du utnyttet plassen maksimalt. Få mest ut av hver kvadratmeter.


Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Det var en gang ei liten bokhylle som ble en populær klassiker over hele verden. Og som små ting ofte gjør, vokste den. BILLY er fortsatt ei moderne bokhylle , og nå kan den tilpasses og brukes til mye mer enn bare bøker.


BILLY kan være så liten og beskjeden eller så stor og brautende som du vil ha den. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge.


En bra bokhylle skal gi deg den oppbevaringen du trenger og samtidig være et fint møbel i hjemmet ditt! Derfor har vi her på Trademax et veldig stort utvalg av bokhyller i alle farger, design, former og størrelser, for at du skal kunne finne en bokhylle som passer inn i hjemmet ditt og som kan tilpasses etter dine oppbevaringsbehov. Saltos bokhylle nivå 1–inneholder lesehefter med korte og lettfattelige tekster.


I hvert hefte vil du finne en fortelling eller en faktatekst skrevet med to ulike vanskegrader. Begge versjonene finnes i samme bok, de begynner fra hver sin kant og møtes i midten av boka. Ta kontakt, så hjelper vi deg! Vi fant ikke objektet du lette etter. Stort utvalg av bokhylle hos AJ Produkter.


Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Se vårt brede utvalg i bokhyller, hos oss finner du lav bokhylle og høy, har du lite plass eller skal ha en bokhylle til barn, vil du kanskje ha en liten og smal bokhylle. Eller gå for begge deler samtidig!


Reolene passer inn uansett hvilken stil du har i ditt hjeminimalistisk, nostalgisk, retro eller trendy. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Hos oss finner du godt utvalg av vegghylle og bokhylle til stue og soverom. Borge, Fantasi Interiør, Green Apple, Storeys Et rom med bøker fra gulv til tak gir en helt spesiell atmosfære. Du kommer langt med noen ruller tapet. En bokreol kan også brukes til andre ting end bøker.


Den kan også brukes til oppbevaring av spisestell i spisestuen eller i kjøkkenet, til sko, kasser eller lignende i entréen. Det er tekster på to nivåer og egne oppgaver i hvert hefte. Leseheftet er godt egnet til veiledet lesing. Det er trinnuavhengig og kan brukes ut fra elevens nivå.


Temaet i heftet har tilknytning til tema i Salto Elevbok, men kan fint brukes som et frittstående. Oslo er bred serie i klassisk moderne design bestående av mange forskjellige møbler, som passer inn i de fleste rom i hjemmet. Plassbygd bokhylle er noe som står i de fleste hjem og kontor.


Mange bruker bøker som dekor elementer, mens andre leser en hel del og trenger oppbevaring. Uansett hvilken kategori du befinner deg i, så kan en hylle som går fra gulv til tak og dekker en hel vegg være et godt alternativ. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi kan hjelpe deg med dette!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg